Læge voldtog og burede kvinde inde

Læge voldtog og burede kvinde inde

image title: 
Foto: Svensk Politi
En 38-årig praktiserende læge er blevet anklaget for kidnapning og voldtægt af en kvinde i trediverne.
 
Sagen har spredt sig til flere udenlandske medier, som har givet den 38-årige læge øgenavnet ’Sveriges Fritzl’.
 
Øgenavnet kommer af at forbrydelsen minder meget om den østrigske Fritzl’s da det omhandler en fangecelle, hvor det var indrettet til beboelse, og som det bliver mistænkt i denne sag, i en længere årrække.
 
Lægen og kvinden havde angiveligt mødt hinanden før, hvor lægen også havde besøgt hende i hendes lejlighed. Men den sidste gang de mødtes gik det galt, da lægen havde sprøjtet bedøvelsesmiddel i nogle jordbær, som han tilbød kvinde, fortæller BT.
 
Da kvinden var bevidstløs voldtog den 38-årige læge angiveligt kvinden, før han tapede hende fast til en kørestol, for at kunne transportere hende ud til sin bil.
 
Herefter kørte han kvinden ca. 550 kilometer fra Stockholm til hans gård i Östra Gönige i Sverige. Her havde han bygget en bunker med en seng, et toilet og et køkken, hvor han kunne holde kvinden til fange.
 
LÆS OGSÅ: Dansker droppede skrabeloddet - det skulle hun ikke have gjort

Efter seks dage tog lægen tilbage til kvindens lejlighed for at hente nogle ting, og fandt ud af at hun var blevet eftersøgt af politiet. I panik tog den 38-årige læge kvinden med tilbage til den nærmeste politistation i Stockholm, hvor han tvang kvinden til at lyve og sige, at hun havde det godt, for at få dem til at droppe eftersøgningen.
 
Men politiet blev mistænksomme og trak kvinden til side, hvor hun fortalte den uhyggelige historie om, hvordan hun var blevet kidnappet og blevet udsat for flere tilfælde af grov voldtægt i løbet af de seks dage i bunkeren.
 
Lægen blev straks anholdt, og er nu blevet sigtet for sine forbrydelser. Han har indrømmet alle overgrebene – undtagen voldtægten.
 
Retssagen mod den svenske læge begynder i næste uge.
 
Hvad var din reaktion på denne forfærdelige forbrydelse?

bt.dk
Tags: 
Nøgleord: