Lær at programmere online med Proximo

Lær at programmere online med Proximo

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Virksomhederne efterspørger IT-folk som aldrig før. Vi har i næsten fire årtier hørt, hvordan vi skal indstille os på, at flere og flere jobs bliver overtaget af robotter. Det betyder, at der i fremtiden bliver stor efterspørgsel på folk som har specifikke IT-kompetencer, der kan udfører opgaver som virksomheden beder om. I denne artikel giver vi dig et par vigtige grunde til, hvorfor du skal kunne lære at programmere eller i det mindste forstå sproget, som IT-folkene taler om. For der er nemlig en lang række jobs, der i fremtiden vil blive overtaget af kunstig intelligens, men dette vil også skabe grobund for at nye jobs kan skabes. Derfor er det nu mere vigtig end tidligere at give sig selv nogle kompetencer indenfor IT og programmering. På den måde kan man fremtidssikre sin karriere og bibeholde værdien af ens arbejdskraft. 

Der er forskellige programmeringssprog og kodninger i forskellige softwares, men et godt sted at starte er ved at lære VBA-programmering - og dette kan findes hos Proximo. Find dit næste VBA-kursus her. 
 

Start med at forstå kodning og programmering

Du skal ikke kaste dig hovedkulds ud i at lære Python eller Ruby on Rails, for chancen er størst for, at du ikke forstår et klap af, hvordan programmeringssproget fungerer. Start med grundlæggende kurser i kodning og programmering, så du forstår det mest basale og bevæg dig herefter fremad. IT er en kæmpestor videnskab med mange forskellige grene, hvor du skal finde det du er bedst til. Derfor er findes der mange gode begynder-guides på internettet, samt en lang række gratis kurser du kan benytte dig af. På den måde kan du finde ud af, hvilken type programmering bedst kan lide. Derfra kan du bevæge dig videre ud i den verden som er programmering og IT-systemer.
 

Forskellige kurser i forskellige programmeringssprog

Som nævnt indledningsvist så har internettet en lang række kurser du kan tage for at forstå programmering på et basalt niveau. Der findes også danske workshops, kurser og retreats, hvor man kan tilmelde sig og i løbet af et par dage være med til et intensivt læringsforløb. På den måde kan man lære forskellige programmeringssprog - og Proximo er et glimrende sted at starte, hvis du er i tvivl om, hvor du skal begynde. Her kan du lære VBA-programmering, der er flittigt brugt på arbejdsmarkedet til behandling af data. 

 
Tags: