Lærerinde undgår fængsel efter misbrug af 15-årig

Lærerinde undgår fængsel efter misbrug af 15-årig

image title: 
Foto: Evgeny Atamanenko/123rf
Den 30-årige hjælpe-lærer Caroline Berriman fra Abraham Moss Community School i engelske Manchester er kommet i problemer. Hun er nemlig blevet afsløret i at have misbrugt en 15-årig elev seksuelt gennem en længere periode.

Den engelske tabloidavis The Sun har talt med den anonymiserede dreng, der grådkvalt fortæller om sine oplevelser:

”Første gang det skete, sad jeg på sofaen, og hun tog armen om mig og begyndte at kysse mig. Jeg kyssede hende tilbage, og så skete det bare. Det må være sket over 50 gange i løbet af de få måneder,” fortæller han.

Der gik ifølge drengen fem måneder før de dyrkede sex første gang. Herefter blev det oftere og altid ubeskyttet, både oralt og fuldbyrdet samleje.

LÆS OGSÅ: Forældre havde sex foran grædende børn

Caroline Berriman fortalte drengen, at han havde gjort hende gravid. Drengen, der i første omgang troede, at han var forelsket i hende, blev bange og fortalte sin storebror om forholdet. Broderen fortalte det videre til moderen, og herefter sagde Caroline Berriman sit job op og endte samtidig i retten.

I retten blev hun idømt to års betinget fængsel, for blandt andet seksuelt misbrug, samt 250 timers samfundstjeneste. Derudover skal hun betale 100 pund (omkring 1000 danske kroner) i erstatning til en offerfond.

Den straf er den 15-årige dreng ikke tilfreds med:

”Dommen var latterlig. Hvis det var en mand og en 15-år gammel pige, så er jeg sikker på, at anklagemyndigheden ville have været hårdere,” siger han til The Sun.

Tror du, at drengen har ret i sin påstand om dommen?

BT