Løkke i ny bilagssag: Druk i arbejdstiden

Løkke i ny bilagssag: Druk i arbejdstiden

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Daværende statsminister og nuværende Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen fløj i juli 2009 til den italienske by L’Aquila for at deltage i et møde med flere af verdens topledere, og gennem bilagene fra turen er det nu kommet frem, at der under flyvningen blev indtaget hele fem flasker vin og seks øl.

Løkke rejste sammen med en stab på fem-seks embedsmænd med Forsvarets Challenger-fly, og ifølge ekspert i forvaltningsret, Sten Bønsing, kan den pågældende rejse kun betragtes som arbejde. Flere embedsmænd oplyser dog til Ekstra Bladet, at det er kutyme for sådanne ture at indtage alkohol på statsministerens opfordring.

LÆS OGSÅ: Støjberg: 17.000 danskere betaler for at arbejde 

Selvom de i alt 36 genstande blev fordelt mellem Løkke og hans stab, beretter en anonym kilde, som var med på flyet, at statsministeren førte an i alkoholindtaget, der sandsynligvis udelukkende er foregået på hjemrejsen:

”Der er ingen tvivl om, at betjeningen er bedre ved statsministerens bord end på resten af flyet. Derfor bliver der også drukket mere alkohol ved det bord,” fortæller den anonyme kilde til Ekstra Bladet.

Hvad mener du om, at Lars Løkke har drukket i arbejdstiden? Hvor går grænsen for antal genstande?

Ekstra Bladet

Tags: 
Se debatter