Løkke: Underlig kampagneform

Løkke: Underlig kampagneform

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
I fredags lancerede Socialdemokraterne en meget personorienteret kampagne rettet mod Venstre-formand Lars Løkke Rasmussen, hvor der blev spurgt, hvem der skal betale regningen for nulvækst.
 
Efterfølgende er den aggressive kampagneform blevet diskuteret vidt og bredt, og flere politiske eksperter mener, at det mere ligner et personangreb end et forsøg på at fremme socialdemokratisk politik.
 
Lars Løkke Rasmussen selv tager situationen med ophøjet ro.
 
”Jeg skal ikke blande mig i, hvordan Socialdemokraterne bruger deres kampagnekroner. Hvis de synes, det er underholdende at trampe rundt på mig, så må de jo gøre det,” siger han til Berlingske Nyhedsbureau.
 
Venstre-formanden kan dog alligevel ikke dy sig for at sende et modsvar tilbage til Socialdemokraterne.
 
LÆS OGSÅ:
Ny måling: Joachim B. og LA større end R, C og SF
 
”Det er dog lidt underligt, kritikken kommer fra et parti, der hver dag siden seneste folketingsvalg har øget Danmarks gæld med 100 millioner kroner. Hvem skal betale alle de penge tilbage? Er det børnebørnene eller børnene?” spørger han.
 
Lars Løkke understreger desuden, at han bestræber sig på at føre en positiv kampagne, hvor der fokuseres på Venstres egen politik.
 
”Jeg ønsker at føre en positiv kampagne, ligesom jeg gjorde ved seneste valgkamp, da jeg sagde til danskerne, at vi var nødt til at stramme op på efterløn og dagpenge.”
 
Hvad mener du om Socialdemokraternes kampagne? Tror du på, at Lars Løkke udelukkende vil føre en positiv valgkampagne?
 
Politiko