Løkke vil lempe dagpengereformen

Løkke vil lempe dagpengereformen

Sponsoreret indhold

Sæsonarbejde skal muligvis kunne udløse dagpenge, lyder det nu fra Venstre.
 
Partiets formand, Lars Løkke Rasmussen, nuancerer nu, hvordan en eventuel dagpengereform kan lempes, hvis det stod til Venstre.
 
Lars Løkke åbner op for at lempe på dagpengereformen i DR’s talkshow “Vi ses hos Clement”, så korte job kan ende med at tælle med i dagpengeregnestykket.
 
“Vi har et behov for at se på, måske sådan som LO lægger op til, at gøre det eftertragtet for folk også at tage kortere job. Men så er det til gengæld ikke to års dagpenge, så er det kortere tids dagpenge,” udtaler Lars Løkke Rasmussen.

LÆS OGSÅ: Enhedslisten vil indføre job-garanti

På trods af, at partiet selv var med til at indgøre dagpengereformen, understreger Løkke, at Venstre gerne vil være med til at ændre den.

“Fordi vi har lavet den her dagpengereform, så er det jo ikke det samme som, at det er mejslet i granit, og det er os, der har opfundet det og derfor kan ingenting laves om.”

Det er første gang, at partiet taler om at lade eksempelvis sæsonarbejde udløse dagpenge. Men Lars Løkke Rasmussen er dog hurtig til at understrege, at han ikke vil pille ved genoptjeningsperioden.

Hvad er din holdning til en lempelse af dagpengereformen?

Metroexpress