Landmand opgiver kærligheden: De tænder mig ikke

Landmand opgiver kærligheden: De tænder mig ikke

image title: 
gajus/123rf.com
For første gang i datingprogrammet ’Landmand søger kærligheds’ historie har en landmand valgt at trække sig midt i forløbet.

Det drejer sig om landmanden Willi Hansen, der halvvejs har meddelt, at han ikke længere ønsker at deltage i datingprogrammet.

”Dansen gik da fint, og speeddaten gik udmærket. Men det er lidt tamt, det hele. Jeg kan ikke, der er ikke nogen af dem, der tænder mig. Jeg er nødt til at melde fra,” siger Willi i næste udsendelse af programmet, der kan ses som forpremiere på TV 2 Play. Det skriver TV 2.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz i krig over forlovelsesring

Udmeldingen kommer tydeligvis bag på programmets vært Lene Beier, der aldrig har oplevet noget lignende, og hun spørger overrasket landmanden om, hvad han havde forventet.

 ”Jeg havde forventet, at der var flere breve at vælge blandt,” svarer Willi Hansen.

Også kvinderne kunne mærke, at landmanden ikke var særlig interesseret på deres første gruppedate, hvor de tre udvalgte kvinder blev budt op til dans.

”Jeg synes måske nok, at han var lidt tøvende i at besvare det, jeg udstrålede under dansen. Det ville have været rart, hvis han måske havde smilet lidt til mig,” siger 54-årige Lone ifølge TV 2.

Hvad tænker du om landmandens valg om at trække sig?

TV 2
Tags: 
Nøgleord: