Landmand søger kærlighed: Derfor smutter damerne

Landmand søger kærlighed: Derfor smutter damerne

image title: 
TV 2 / DANMARK ©

I dette års udgave af det populære dating-program ’Landmand søger kærlighed’ har et stort antal deltagere og én landmand frivilligt valgt at trække sig fra programmet.

Programmets vært Lene Beier mener, at programmet særligt har ét problem, som er medvirkende til den høje fratrædelsesprocent.

”Problemet med vores program er, at vi ikke caster kvinderne. Og det er jo ikke et problem som sådan, men det gør jo bare, at man ikke ved, hvem man møder, og man kan jo ikke forcere kærlighed,” fortæller Lene Beier til BT.


LÆS OGSÅ: Susanne ville gerne have sex med landmand Brian

Samtidig er Lene Beier meget forstående overfor de personer, der har valgt at trække sig fra programmet.

”Jeg har på ingen måde lyst til at tvinge nogen til noget som helst. Det er en del af det, at kærligheden måske ikke opstår, og sådan er det. Det ved vi jo, når vi laver programmet, så det er helt ok, at nogen trækker sig.”

Selvom der har været en del uforudsete hændelser i ’Landmand søger kærlighed’ og flere personer har forladt programmet før tid, så er Lene Beier stadig fuldt tilfreds med denne sæson.

”Jeg synes alligevel, at det har været en rigtig god sæson med et super cast. Programmet er spændende, og der er masser af kærlighed og sjove ting. Så jeg er glad,” siger hun til BT.

Hvad synes du om denne sæson af ’Landmand søger kærlighed’?

BT 


Tags: 
Nøgleord: