Leder du efter ny roomie?

Leder du efter ny roomie?

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Det er snart tid til at finde en ny roomie eller lede efter et nyt sted at bo, og du er gået på jagt, men hvordan gør man egentlig det? Og hvad skal man have i tankerne, når man leder? Hvem spørger man til råds? For det er jo ikke nemt at finde nogen, som man klikker sådan ordentligt med. Men bare rolig, vi har styr på det. Her kommer de 3 bedste råd til at finde en ny roomie, når du enten skal flytte ud eller finde en ny roomie til din lejlighed. Læs med her og bliv oplyst. 
 

Hvem er du?

Hvis du skal finde en ny roomie til et værelse i Århus, har du jo netop muligheden i, at du ikke er den, som leder desperat. Du skal nok få en masse henvendelser, for sådan er det i storbyen. Derfor kan du også slappe af i søgningen, og møde en masse ansøgere og derved finde den helt rigtige til dit sted, som kan komplementere, hvem du er. Hvis du modsat er den, som leder og ikke har et sted, så er der også en masse muligheder, men du skal have i tankerne at vise dig fra bedste side, når du er til samtale.
 

Hvordan ser lejligheden ud?

Det har du nok tænkt over, men i forhold til, hvem du skal finde, skal du også huske på dynamikken i, hvordan I kommer til at bo. Er det en delevenlig lejlighed? Er der stue, og hvis der ikke er det, er et af værelserne så større end det andet? Måske skal man gå igennem et af værelserne for at komme på toilettet, og hvis man skal det, hvem skal så bo i det værelse? Der er sku mange ting at tage op til råd, når man bor med en helt fremmed eller i hvert, når man bor med en anden, som man skal respektere. 
 

Hvem skal det være?

Og i forlængelse af det, hvem skal det så være? Snakker vi en dreng eller en pige? Måske er du ligeglad, men er egentlig opvokser med søstre og ingen brødre, og har derfor aldrig boet med andre mænd end din far. Måske er det omvendt og du er en dreng med brødre? Uanset hvad, så er det vigtigt at have i tankerne og holde det in mente, at du måske har særlige behov, som du ikke vidste, at du havde. 

 
Tags: