Lej dit hjem til utro par

Lej dit hjem til utro par

image title: 
vgstudio/123rf.com
Måske kender du udlejningssiden AirBnB, hvor du kan udleje et værelse eller en lejlighed til turister?

Nu har en ny hjemmeside ’diskretudlejning.dk’ set dagens lys, den minder på mange måder om AirBnB, men den væsentlige forskel består i, at udlejningen sker på timebasis, og henvender sig til utro par eller sexarbejderer og kunder.  

Gæsterne kan via hjemmesiden finde et anonymt og privat hjem i form af en lejlighed, et hus eller et værelse, hvor de kan mødes og knalde.

På hjemmesiden beskrives formålet således:
”Vi tror også på, at der findes mange “ledige kvadratmetre” ud i det ganske danske land, som bare venter på at blive udlejet, til netop disse diskrete “stævnemøder.”

Siden er stadig meget ny og har indtil videre kun 54 opslag, hvor det er meget forskelligt, hvad folk søger. Nogle søger en bolig at bo i, mens andre søger en elskovshule.

Udlejningssiden er gratis for alle typer annoncører, og ejeren Tommy Pedersen forklarer til ekstrabladet.dk, at siden ikke henvender sig til prostitution men snarere affærer. 

”Vi er ikke som sådan målrettet udlejning til prostitution, vi er målrettet et publikum, der mangler steder til affærer og andre diskrete møder. Hvori motivet til ønsket om et diskret møde består, det blander vi os ikke i,” fortæller Tommy.

LÆS OGSÅ: Sådan får du mere lyst til sex

Han tror på, at siden vil blive en succes, fordi udlejningsmuligheden er oplagt for folk, der gerne vil tjene lidt ekstra penge på deres overskydende kvadratmeter.   

”Vi tror på, at der er nogle, der godt vil udleje til utro, og vi tror på at der findes mange nok, der gerne vil leje af dem, til at det kan blive en god forretning at leje ud til formålet,” siger Tommy og fortsætter:

”Selvfølgelig udgør vi en lille niche i det samlede billede, men eftersom at vi tror på, efterspørgslen større end det synlige udbud af villige udlejere, så tror vi også på, at vi kan bidrage til at langt flere vil leje ud til formålet, og langt flere end hidtil derfor vil få muligheden for et lejemål til deres ærinder,” fortæller Tommy.

Ifølge ekstrabladet.dk ligger priserne for et værelse på mellem 200 og 300 kroner i timen, og i mange opslag søges eller tilbydes også længerevarende udlejning.

Ville du udleje dit hjem gennem diskretudlejning.dk?

Ekstrabladet 
Tags: