Lesbisk par må ikke beholde barn

Lesbisk par må ikke beholde barn

image title: 
Foto: 123rf.com
Ifølge dommeren fra den amerikanske stat Utah, Scott Johanson, er homoseksuelle ikke i stand til at tage vare på og opdrage børn, ligeså godt som heteroseksuelle.
 
Det lesbiske par, Beckie Pierce og April Hoagland, er derfor blevet beordret til at aflevere deres fælles 1-årige barn til et heteroseksuelt par. Dette sker på trods af, at parret er gift med hinanden, og at Beckie Pierce har to børn fra et tidligere ægteskab.
 
April Hoagland udtaler til den amerikanske tv-station KUTV:
 
”Det er ikke fair og det kan ikke passe det skal være sådan. Det gør virkelig ondt på mig, for jeg har ikke gjort noget forkert.”

Angiveligt skulle Scott Johansen have konkrete forskningsresultater, som kunne bakke op om hans holdning til homoseksuelle og deres evne til at opdrage og passe på børn. Men ifølge American Psychological Association skulle der ikke findes noget videnskabelig forskning, der kan bevise, at homoseksuelle skulle være uegnede forældre udelukkende på grund af deres seksualitet.
 
”Dommeren kender ikke barnet. Vi elsker hende. Vi har bevist, at vi er fuldt ud i stand til at være hendes forældre, og at det virker som om, at kendelsen er baseret på hans personlige holdning,”  siger April Hoagland.
 
Synes du det er retfærdigt, at barnet bliver overgivet til et heteroseksuelt par? Eller er det ikke i orden, at barnet bliver taget fra dets forældre?

B.T.

 
 
 
Tags: 
Nøgleord: