Lider du af jalousi? Så læs med her

Lider du af jalousi? Så læs med her

image title: 
Foto: nyul/123rf.com
Jalousi er en forfærdelig følelse, og når først den rammer, så kan den i mange tilfælde være ødelæggende for et parforhold. Man har set parforhold, hvor jalousien pludselig har indfundet sig, og i løbet af kort tid har ødelagt så meget, at parret var ved at gå fra hinanden.

Det er derfor vigtigt at have nogle tips, der kan hjælpe dig med at bekæmpe jalousien.

Det er først og fremmest vigtigt at erkende, at du lider af jalousi. Hvis ikke man erkender det, og måske endda siger det højt, ender man med at gå alene rundt med det. Det kan ofte ende ud i et større udbrud eller en lignende undertrykt reaktion.

Når du så har fortalt din partner, at du til tider føler dig jaloux, er det vigtigt, at du tager fuldt ansvar for at slippe af med den. Du skal altså levere en aktiv indsats for at jalousien ikke skal ødelægge jer som par.

LÆS OGSÅ: 10 tegn på, du er sammen med den rigtige

Herudover er det vigtig at kende forskel på sund og usund jalousi. Den sunde jalousi er den, der får dig til at ’oppe’ dig, og som husker dig på, at din partner jo helt reelt kan blive bejlet til af andre. Det er den jalousi, der er kortvarig og som minder en om, at man skal huske at fortælle, at man elsker sin partner.

Den usunde jalousi, er den der æder dig op og som får dig til at gøre ting, du absolut ikke ville have gjort i en ’ikke jaloux’-tilstand. Du får lyst til hævn, konflikter og skænderier, som i den grad ikke er godt for ’jer’ som kærester. Det er DEN form for jalousi, der ødelægger parforhold.

Hvilke råd kender du, der kan hjælpe med jalousien?
Tags: 
Nøgleord: