Lille penis skal gøre, at voldtægtsmand frifindes

Lille penis skal gøre, at voldtægtsmand frifindes

image title: 
Foto: Korn Vitthayanukarun/123rf.com
Forsvareren indrømmede i retten i den canadiske by Ottawa, at den sigtede canadier har følt sig nødsaget til at gå til sexarbejdere på grund af sin manglende fysiske tiltrækning.
 
”På grund af hans vægt og hans udseende, vil han være den første til at fortælle, at han har haft rigtig svært ved at tiltrække det modsatte køn, og det at få en kvindes opmærksomhed, ikke mindst det at have sex, var ikke noget, der skete særligt ofte for ham,” forklarede mandens forsvarer Natasha Calvinho i retten.

Hun argumenterede desuden, at manden slet ikke kan have voldtaget de to kvinder. Han lider nemlig af brok, ’der gør det for smertefuldt at have sex bagfra, hans mave er for stor, og hans penis er alt, alt for lille,' forklarede man i retten.

LÆS OGSÅ: Pædofil får udskudt straf for at stifte familie

Til trods for disse skavanker, har manden stadig seksuelle behov, og derfor benyttede han sig af prostituerede.
Forsvareren mente endda, at den sigtede havde et godt forhold til de to kvinder og var venlig over for dem.

Det var til gengæld en lidt anden forklaring, den ene af de prostituerede kom med.

”Jeg kunne ikke få vejret. Jeg prøvede at komme fri, men kunne ikke. Jeg troede, at jeg skulle dø,” har hun tidligere fortalt i retten.
Hun beskrev desuden, hvordan hun blev angrebet og forsøgt kvalt og hvorefter hun besvimede på bagsædet af hans bil, fordi han brugte sin vægt på 180 kilo imod hende.

Den sigtedes penis har ligeledes været genstand for stor opmærksomhed i sagen. En sygeplejerske har nemlig målt den til fem centimeter i erigeret tilstand. Hun målte desuden den sigtede til en livvidde på 167 centimeter, hvilket i kombination godt kan gøre det svært at gennemføre en voldtægt.

Den 44-årige mand nægter sig skyldig i sagen.

Tror du manden er skyldig? 

 
Tags: 
Nøgleord: