Lille pige giver bamse til betjent for beskyttelse

Lille pige giver bamse til betjent for beskyttelse

image title: 
Foto: Hannu Viitanen/123rf.com
Politibetjenten, Josh McConnell, var tirsdag kaldt til Courthouse Pier i Mississippi i USA, da en lille pige gik hen imod ham. I sin favn havde hun en bamse.
 
”Jeg vendte rundt og spurgte hende, hvad jeg kunne gøre for hende, og hun rakte mig sin bamse. Jeg prøvede at give den tilbage til hende, men det afviste hun,” skriver betjenten.
 
”Hun kiggede op på mig og sagde, at den skulle beskytte mig,” tilføjer han.
 
Den lille piges søde gestus var tæt på at kalde tårerne frem hos betjenten.
 
”Jeg sagde mange tak, mens jeg prøvede at forhindre min stemme i at knække over,” skriver Josh McConnell på sin Facebook-profil.
 
Han satte bamsen ind på passagersædet i sin patruljebil med det samme, så den lille pige kunne se, hvor hans nye makker blev sat.
 
LÆS OGSÅ: 9 ting du bør vide om løbebånd

Efterfølgende fortalte pigens mor, at de havde en politibetjent i familien, og at pigen altid hørte andre sige, at han skulle passe godt på sig selv.
 
Betjenten fik ikke fat i navnene på pigen eller hendes mor, men mener, at de kommer fra Texas. Til det lokale WLOX fortæller han, at han gerne ville have tilbragt mere tid med dem.
 
Siden har han lagt endnu et billede op på sin Facebook-profil, hvor ’Betjent Bjørn’ sidder på sin plads på passagersædet.
 
”Min nye makker har min ryg,” skriver Josh McConnell til billedet.

Hvad synes du om den lille piges søde gestus?
 
BT
Tags: