Linse Kessler afslører hemmeligheder i ny bog

Linse Kessler afslører hemmeligheder i ny bog

image title: 
Ivan Kruk/123rf.com
Tilbage i efteråret blev Ann Patricia Christiansen, også kendt som ’Mopper’, ramt af en alvorlig sygdom, og først her blev befolkningen klar over, at ’Mopper’ havde tre børn med tre forskellige. Udover Mikkel Kessler og Linse Kessler har hun også Mark Coleman, der er bosat i England og den ældste af de tre.
 
Det er dog ikke Linses eneste søskende. Det viser sig nemlig også, at hun har søskende på sin fars side. Linses far, Ole Christiansen, har ligesom ’Mopper’ børn med flere forskellige.
 
Han har 39-årige Tine, som er 12 år yngre end Linse, og storesøster Gitte. De er begge en del af Linses liv, da de er bosat på Islands Brygge og flere gange har deltaget i programmet ’Familien fra Bryggen’.
 
LÆS OGSÅ: TV2-vært forarget: Jeg har ret til privatliv
 
Men når det kommer til Ole Christiansen, er Linse generelt meget kort for hovedet. Hun ønsker hverken at snakke om ham eller mindes ham, men i bogen ”Mopper & Mig” åbner hun alligevel lidt op.
 
Linse fortæller til BT, at hun kun var otte år gammel, da Ole Christiansen flyttede til Afghanistan og Pakistan for at smugle hash, og blev fængslet i 1975. Hun tilføjer desuden, at hun aldrig har haft et forhold til ham, og han heller aldrig har virket interesseret i hende.
 
Selvom Linse og hendes far aldrig har haft et tæt forhold, så var det ham, der fandt på Linses oprindelige navn. Hun blev for 51 år siden nemlig døbt Lenina Christiansen, men har senere valgt at kalde sig Linse Kessler.
 
Har du læst ’Mopper & Mig’?

BT
Tags: