Linse raser: I er en flok idioter!

Linse raser: I er en flok idioter!

image title: 
Foto: TV 3/MTG Danmark
Fredag aften vandt Linse Kessler prisen som ’årets kvindelige deltager’ ved Reality Awards, men da hun ikke selv kunne være til stede, havde hun lavet en videohilsen.

Videohilsenen var dog langt fra positiv, for Bryggen-dronningen brugte anledningen til at få afløb for sine frustrationer overfor ugebladet Se og Hør.

”Helt ærligt, I er bare en flok idioter. Jeg vil tæve dem alle sammen med en våd Se & Hør. De skulle bare have en på skallen. Jeg hader jer virkelig, jeg kan ikke fordrage jer Se og Hør,” sagde Linse ifølge Ekstra Bladet.

Efterfølgende rev hun et Se og Hør-blad i stykker og brugte det til at samle Jyttes hundelorte op.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager åbner op: Jeg har fået julehjælp

Linse Kesslers store had mod ugebladet skyldtes angiveligt, at ugebladet mellem jul og nytår kontaktede hende for at få bekræftet, at hun ville flytte ind i Moppers lejlighed, hvilket hun ikke ønskede at udtale sig om.

Alligevel valgte Se og Hør dagen efter at bringe en historie, hvori de skrev, at hun ville flytte ind i hendes afdøde mors lejlighed og ikke kunne give slip.

”Ude på gaden og ude i landet, så elsker jeg at møde alle folk, der ser programmet, og som godt kan lide mig. Jeg er aldrig afvisende, men hjemme i mit hjem, der vil jeg være i fred, og det ved Se og Hør bedre end nogen andre,” siger Linse i videoen ifølge Ekstra Bladet.

Til trods for videoens vrede budskab indeholdt den også en tak til Linses fans og arrangøren bag Reality Awards, Kit Nielsen.

Kan du forstå Linses frustration?

Ekstra Bladet 
 
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter