Linses B&B åbner lørdag: Så populært er det

Linses B&B åbner lørdag: Så populært er det

image title: 
Foto: TV 3/MTG Danmark
Den populære Brygge-darling Linse Kessler har skiftet Islands Brygge ud med varmere himmelstrøg i Mijas på Costa del Sol i Spanien, hvor hendes Bed & Breakfast-eventyr for alvor lukker dørene op i morgen.
 
”Vi er klar til de første gæster på lørdag! Rengøringspersonalet har brugt to døgn på at komme helt i bund med rengøringen. Det er bare så lækkert, og det dufter virkelig skønt! De går til den, de tøser dér. Det er jo det vigtigste,” fortæller Linse til Realityportalen.
 
Og alt er allerede booket, så noget tyder på, at Linse i den grad får noget at se til.
 
”Vi er fuldt booket den første uge. Der kommer ni på lørdag, og så kommer der fem mere om mandagen,” siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Træt af kulden? Kom i forårsstemning i Italien
 
Jo tættere vi kommer på åbningsdatoen, des mere kan Linse mærke, at hun er lidt nervøs for åbningen.
 
”Jeg er nervøs. Jeg er ikke nervøs, fordi jeg ved, at tingene spiller, men der kommer altid uforudsete ting. Vi er ikke hjemme i Danmark; Vi er i Spanien, ikke? Jeg har virkelig myrer i maven over det,” forklarer Linse.
 
Nervøsiteten skyldes især én ting:
 
”Jeg vil så gerne gøre det så godt som muligt. Folk skal virkelig have en super fed oplevelse. Det er vigtigt for mig, at folk, når de tager afsted, siger: “Hold kæft, Linse. Vi har bare hygget os!” Det vil bare gøre mig så glad,” fortæller hun.
 
Kunne du finde på at booke dig ind på Linses Bed&Breakfast?

Realityportalen
 
 
Tags: