Linses lille pige er døende

Linses lille pige er døende

image title: 
Mtg.dk/ presse
Bryggen-dronningen Linse Kessler elsker sine hunde Cino og Jytte. Desværre har sidstnævnte igennem længere tid været plaget af dårligt helbred, og nu er det blevet så slemt, så Linse snart må indstille sig på at sige farvel til Jytte.

”Jyttes forben er fixet og rigtig fine nu, men så kom balladen for alvor. Jyttes ene hofte er kaput. Det er hendes lændehvirveltakker (det hedder det med sikkerhed ikke) også, og for at det ikke skal være løgn, så er hele hendes ryg ikke til at redde, og hun har (havde) meget ondt,” sådan skriver Linse i et Facebookopslag ifølge BT.

LÆS OGSÅ: Geggo med klar udmelding: Dræb pædofile

Linse har valgt, at Jytte ikke skal igennem en hofteoperation, for selvom dette er muligt, kan hundens ryg ikke opereres. Derfor vil Linse ikke byde Jytte en krævende hofteoperation og lang genoptræning.

Fra Jytte var helt lille har hun lidt af gigt, og er nu kommet til et punkt, hvor hun snart ikke kan mere. Selvom det er hårdt for Linse at erkende, forsøger hun at fokusere på det positive.

”Når jeg tænker på, at hun ikke bliver en gammel goldengirl, brister mit hjerte. Men jeg MÅ tænke på de vidunderlige år, vi har sammen med hende. Hun har været den største gave,” skriver Linse.

Beslutningen er dog endnu ikke taget, og Linse kan stadig nyde Jytte noget tid endnu.

Har du nogensinde prøvet at miste et kæledyr?

BT  
 
Tags: 
Nøgleord: