Lise Nørgaard jagtes af væmmelige mænd

Lise Nørgaard jagtes af væmmelige mænd

image title: 
TV 2 / DANMARK ©
Den 100-årige forfatter og journalist Lise Nørgaard afslører, at hun igennem flere år er blevet forfulgt at to væmmelige mænd, der er også har gjort tilnærmelser. Det skriver Her & Nu.

”Han piller ved mig og holder hænderne på mig alle vegne. Det er møgirriterende, og han er væmmelig, for han hænger op ad mig, hvis han møder mig i livet,” fortæller Lise Nørgaard om den ene mand i et radiointerview med Poul Pilgaard ifølge Her & Nu.

Den anden mand er ikke meget bedre, og også hans tilnærmelser oplever Lise Nørgaard som ubehagelige.

LÆS OGSÅ: Sexchikane-kampagne: Danskerne ændrer ikke adfærd

”Den anden er nogenlunde magen til. Han render rundt efter mig hele tiden og foregiver over for omverdenen at have patent på mig, fordi han altid har kendt vores familie og altid har kendt mig, det har han ikke. Han har aldrig sat sine ben i mit hus, men det er åbenbart det, han lever på. Det er ret generende,” fortæller Lise Nørgaard.

Den ene af de to mænd er en person, der er kendt i offentligheden, men Lise Nørgaard ønsker ikke at udlevere personens navn. Hun afslører dog, at manden er sidst i 90’erne.

Selvom Lise Nørgaard syntes, at hendes forfølgere er ubehagelige, er hun ikke bange for dem.

”De er jo uskadelige, bortset fra den ene. Han er så vild efter at røre mig. Og det synes jeg ærlig talt godt, at man kan bede sig fritaget for, når man er 100 år,” fortæller hun.

​Kan du forstå Lise Nørgaards ubehag?

Her & Nu

 
Tags: