Lod sin datter spise bankende hjortehjerte

Lod sin datter spise bankende hjortehjerte

image title: 
Foto: Pixabay.com
Newzealanske Johny Yuile har siden datteren Chloe var helt spæd haft hende med på jagt.

Tidligere i august nedlagde hun som otte-årig sin første hjort. Som familietraditionerne foreskriver, tog den lille pige en bid af dyrets varme hjerte strak efter det var blevet skudt.

Den stolte far forevigede øjeblikket i et foto og lagde det på Facebook.

“Jeg er en stolt far. Se min lille lyserøde ninja-prinsesse Chloe med sin første hjortekalv. Hun skød den ned ad bakke fra 40 meters afstand, med min skulder som støtte. Hun tog en bid af dens varme, bankende hjerte – go Chloe!”

Det skulle han dog ikke have gjort. Kort efter væltede det nemlig ind med vrede kommentarer, og Chloe er nu blevet kaldt både “psykopat” og “fucked up i hovedet”.

“Lyder som en psykopat, hvis du spørger mig. Ingen normale børn har lyst til at gøre den slags. Enten blev hun tvunget til det, ellers har hun nogle dybe problemer,” skriver Kayla Rose.

“Det her barn er en smule fucked up i hovedet, når hun tager en bid af hjertet, hvis du spørger mig,” skriver Salema Nicole Torres.
Både Johny Yuile og datteren Chloe var ellers tilfredse med jagten.

“Jeg synes, det var virkelig sejt. Jeg kan godt lide at gå på jagt med min far, for så kan vi tage noget kød med hjem til min familie. Jeg så min onkel bide i hjertet, så det havde jeg også lyst til,” siger den otteårige pige til det australske medie Stuff.

Hvad mener du om, at den otteårige pige tog en bid af det bankende hjortehjerte?

BT
Tags: