Lyt til disse podcast på vej til arbejde

Lyt til disse podcast på vej til arbejde

Er du typen, som kommer til at bruge ventetiden på vej til arbejde på ingenting? Eller er du allerede typen som nyder at udnytte tiden i toget? Bruger man dagligt 20 minutter på at pendle til arbejde, kan det hurtigt føles som kort tid, og man kan nemt komme til at bruge det på sociale medier. Men hvis du har 20 minutter på vej til arbejde hver dag, svarer det sammenlagt til cirka 160 timer om året. Ønsker du at begynde at bruge din ventetid mere brugbart, kan du i denne artikel finde råd til brugbare og lærerige podcast.

Sundhed og livsstil

Ønsker du at lytte til podcast omkring sundhed og livsstil, er der et hav af muligheder. Podcastet ”Detox din hjerne” omhandler myter om sundhed og livsstil, og hjælper til at rydde op i mange af de falske sundhedskure som fluktuerer. Den fortæller samtidig om sandheder i forhold til sukker, kulhydrater, træning, og mange andre emner. Overordnet baner podcastet vej for, at du kan begynde at leve sundt. Der er andre podcasts som den grå side, perfekte uperfekt, og trænings timen som også dykker ned i kropsbilleder, livsstil og sundhed. Der er mange firmaer som tilbyder podcasts, og et eksempel er Spotify, som inddeler alle podcast i kategorier, så det er overskueligt for dig at vælge hvad du vil lære om. Der findes kategorier som ægte kriminalitet, nyheder og politik, komedier, sport og rekreation, samfundet og kultur, uddannelse, markedsføring og teknologi, underholdning og meget mere. Har du et specifik ønske til et podcast, er der flere podcasts som tager imod forslag til emner til fremtidige podcasts.

Podcast om økonomi og investering

Ønsker du at lære mere om investering og generelt om økonomi, på både mikro og makro plan, er der mange muligheder. På spotify findes der en hel kategori med podcasts om investeringer og økonomi, hvor et eksempel kan være podcastet Sustain Daily. Ønsker man at udbrede sin generalle viden om det at investere kan man læse om det på Investopedia. Deruover snakker folk tit om investering indenfor kryptovaluta, som er en digital valuta. I Europa bliver valutaen ofte forhandlet på platformen eToro. Du kan læse en anmeldelse af etoro her. Ønsker du, efter at have lyttet til podcasts og fået udbredt din viden om investering, selv at dykke ned i det, kan du benytte dig af Saxo Bank. Det kan være en god idé, ligeledes at læse en anmeldelse af Saxo Bank, før du benytter dig af den.
Tags: