Måske er din valentinsdate allerede i dit liv?

Måske er din valentinsdate allerede i dit liv?

image title: 
Andor Bujdoso/123rf.com

1. Din underbo
Du smiler en ekstra gang, når du møder ham på trappen, og han med ægte gentleman manér hjælper dig op med dine tunge poser. Hvis han bor alene, bør du uden tvivl give det et forsøg. Ring på og spørg om du må låne en proptrækker, og til gengæld kan du give et glas vin.

2. Din ungdomsven
Når du tænker tilbage på din ungdom, falder det dig helt naturligt også at tænke på ham. Det var ham du gik i skole med, han var din første kavaler til skoleballet, og du kunne altid tale med ham, når det hele gik lidt skævt. Skriv til ham og hør hvordan det går, om ikke andet vil I altid kunne tale om alle de gamle minder.


3. Din venindes storebror
Du har altid set ham som meget ældre og uopnåelig. Men hvorfor ikke give det en chance? Måske vil I netop være det perfekte match, og du vil kunne se frem til en masse højtider i selskab med din svigerinde og bedsteveninde.

4. Din gymnasiekæreste
Ham du var sammen med gennem hele din gymnasietid og hvor I gik fra hinanden fordi han rejste et år til udlandet og du flyttede til København, men hvor er han i dag, hvorfor ikke give det skud?
 
LÆS OGSÅ: Kigger du efter andre? Så er dit forhold slut

5. Den flotte ekspedient
Du handler primært ind i Irma, selvom alting er væsentligt dyrere og udvalget mindre. Til gengæld får du fuld valuta for pengene, når du kommer frem til kassen, hvor ham den flotte ekspedient sidder. Sig at han kan beholde byttepengene, hvis han giver en øl.  

6. Træningsfyren
Du ser ham altid til træning, men har aldrig turde tage springet og inviter ham ud. Næste gang du ser ham så gå hen og spørg, om han ikke vil vise dig, hvordan maskinen fungerer. Måske har han også allerede et godt øje til dig.

7. Studiekammeraten
Han læste på en anden linje end dig, men du husker stadig, at I talte godt sammen, selvom du kun kendte ham ved fornavn. Find den blå bog frem og slå ham op på Facebook. Der er gode chancer for, at han stadig er single.

8. Bartenderen
Han står altid bag baren, når du kommer væltende ind ad døren klokken 24 lørdag aften og bestiller det sædvanlige. Et utal af gange har du delt ud af dine livshistorier lidt for sent efter lidt for mange sjusser, og han lytter altid interesseret. Måske du næste gang skulle holde lidt igen, og faktisk lære ham at kende.

9. Venindens kærestes ven
Du har set ham flere gange, og han har tidligere givet dig komplimenter, da du selv var i et forhold, og derfor er der aldrig sket mere. Så nu er tiden inde til at tage det næste skridt. Måske har han været vild med dig i alle de år?

10. Tidligere kollega
Ham kollegaen, der havde en kæreste, som du altid havde et godt øje til, og hvor I fik talt lidt for intimt sammen til julefrokosten. Måske er han nu blevet single og, derfor er han en oplagt mulighed til den perfekte valentinsdate? 

Hvem skal du på Valentinsdate med?

Woman


Tags: 
Nøgleord: