Mænd afpressede pædofile: Venter nu på dom

Mænd afpressede pædofile: Venter nu på dom

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
De fire mænd havde skabt kontakt til deres offer via det sociale medie badoo.com. De havde udgivet sig for at være en 14-årig pige, og de havde aftalt med manden at mødes i Avedøre og have sex. Men da manden ankommer til Avedøre, er der ingen pige. Kun tre mænd.

”De giver ham tre muligheder: Enten kan de skære ham i småstykker ude i skoven, eller også kan de uploade intime billeder af ham på badoo.com, så hans familie kan se, at han er pædofil, eller han kan betale penge,” fortæller anklager Rune Rydik til Ritzau.

LÆS OGSÅ: 10-årig terrormistænkt efter stavefejl

Efterfølgende tog de sigtede angiveligt hjem til manden for at konstatere, at der hverken var penge eller værdier at komme efter. Han fik derefter et par dage til at skaffe 50.000.

I stedet valgte manden dog at gå til politiet for at melde episoden.

Ved politiets efterforskning kom de på sporet af en anden fælde, som mændene havde lokket en anden mand i. Mødet skulle denne gang foregå på Frederiksberg. Her afbrød politiet dog og anholdt de fire mænd.

Ifølge politiet er to af mændene sigtet for afpresningen i Avedøre samt forsøget ved Frederiksberg. De andre to er kun sigtet for afpresning i forbindelse med den sidste af episoderne.

Sidste mand er stadig ikke identificeret. Indtil videre nægter alle fire sig uskyldige og er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Hvad er din holdning til selvtægt?

B.T.
 
Tags: