Mænd lever seksuelt dobbeltliv

Mænd lever seksuelt dobbeltliv

image title: 
Foto: Mauricio Coelho/123rf.com
Rigtig mange mænd lever idag et tabubelagt seksuelt dobbeltliv, hvor de på den ene side ofte er lykkelig gift og har børn, men på den anden side har en træng til at deltage i seksuelt samvær med andre mænd.
 
Mændene kommer fra alle slags samfundslag og der er alt lige fra politikere og højtstående direktører, til unge studerende. De finder hinanden på de to apps Boyfriend og Grindr, hvor den første er henvendt til homoseksuelle mænd og den anden er en sexapp henvendt til alle køn og aldre.
 
LÆS OGSÅ: Når mænd ikke må trøste et barn i nød
 
Men det at have seksuelt samvær med andre mænd og tænde på det når man er heteroseksuel, er enormt tabubelagt i vores samfund. Koordinator for seksuel sundhed i Aalborg kommune, Marlene Qvist Simoni skriver i Politiken:
 
“Mænd har altid været meget homofobiske og har haft brug for at vise, at de tager afstand fra sex mellem to mænd.”
 
LÆS OGSÅ: Feminist får dødstrusler efter abort-afsløring
 
Det er desuden meget anderledes at kommunikere og interagere med mænd, end det er med kvinder: “Kontakten mellem mændene er meget ligepå og hård og adskiller sig markant fra det at lave en sexdate med en kvinde, hvor der oftest også er en del flirten involveret”, skriver Marlene.
 
På trods af at mændende ikke bare kan fralægge sig sin biseksuelle side og derfor fortsætter dobbeltlivet, lever mange i en konstant frygt for at blive afsløret.
 
Hvad er din holdning til, at biseksuelle mænd er deres koner utro på baggrund af deres tabubelagte lyster?
 
Politiken

Tags: