Mændene kunne ikke holde sig væk fra Matador-stjerne

Mændene kunne ikke holde sig væk fra Matador-stjerne

image title: 
Foto: dolgachov/123rf.com
Når man ser gamle, danske film, hvor Helle Virkner medvirker, kan man godt forstå, at hun var en populær dame hos det modsatte køn. Faktisk var den smukke skuespillerinde så eftertragtet, at BT ifølge Se&Hør tilbage i 1940 bragte et billede af den 16-årige Helle Virkner, hvor de skrev, at hun var den mest omsværmede pige i Hornbæk.
 
”Journalisten havde noteret sig, at hele 16 drenge fulgte efter mig på cykel, når jeg kørte nogen steder,”beskriver Helle Virkner ifølge Se&Hør i sin selvbiografi ”Et liv”.
 
Der gik ikke lang tid efter det, før Helle Virkner blev en anerkendt skuespillerinde, og det intensiverede kun populariteten hos mændene.
 
Helles første store kærlighed fandt hun i William Rosenberg, som hun mødte på teatret. Allerede to uger efter, Helle Virkner var fyldt 18, og dermed var blevet myndig, blev parret gift.

LÆS OGSÅ: Undgå dette og red dit parforhold

Trods giftemålet stoppede det ikke andre mænd i at forsøge at forføre den unge skuespillerinde.
Blandt andet var en gift videnskabsmand så forelsket i hende, at han hver dag kørte hende til og fra arbejde under nogle optagelser.
 
Selvom det ikke blev til noget mellem de to, blev Helle Virkner skilt fra sin første mand mindre end et år efter brylluppet.
 
Efterfølgende blev hun gift med skuespiller og digter Ebbe Rode. Under dette ægteskab var Helle Virkner dog ikke bleg for at have romancer på sidelinjen, og efter omkring ni år sammen blev parret skilt.
 
I 1959 giftede Helle Virkner sig for tredje gang med Danmarks daværende udenrigsminister Jens Otto Krag, som senere skiftede ministerposten ud med statsministerposten.
 
Sammen fik de børnene Jens Christian og Astrid Helene. Under dette ægteskab var det til gengæld Jens Otto Krag, der ikke kunne holde sig fra det modsatte køn, og hans adskillelige udskejelser med andre kvinder, gjorde at Helle Virkner i 1973 blev skilt for tredje gang.
 
Hvad husker du bedst Helle Virkner for?

Se&Hør
 
Tags: