Mød de nye landmænd der søger efter kærligheden

Mød de nye landmænd der søger efter kærligheden

image title: 
TV 2 / DANMARK ©
Det populære tv-program ’Landmand søger kærlighed’ har fundet seks nye landmand, der er på jagt efter den helt store kærlighed, når den femte sæson af datingprogrammet ruller over skærmen til efteråret.

Fælles for de seks landmænd er, at de alle elsker landet og naturen, men derudover er landmændene meget forskellige både i forhold til personlighed, interesser og alder.

De to yngste landmænd er Niels og Troels på 25 år.

Arbejdshesten Niels bor i Midtjylland på en gård sammen med sine forældre, hvor de har 160 hektar jord. Udover arbejde elsker Niels at sejle, spille guitar, gå på jagt og køre motorcykel. Han har også et ønske om snart at blive far.

Troels bor i Vestjylland og overtog en gård i september, som han selvstændigt driver. Troels dyrker i fritiden gymnastik, fodbold, elsker at rejse og er ved at tage et pilotcertifikat.

De to næstældste er Thomas på 28 år og Martin på 31 år.

LÆS OGSÅ: ’Landmand søger kærlighed’-par skal være forældre

Thomas bor i Nordjylland og driver selvstændigt et økologisk landbrug og arbejder meget. Thomas har tidligere boet syv år på en farm i Australien. I sin fritid samler han på gamle traktorer med sin far.

Martin bor i Sønderjylland, og elsker sit job som landmand og arbejder som driftsleder på en kvæggård, og bor selv på et nedlagt landbrug med sine to heste. Thomas store passion er ringridning, cykling og badminton. Han er fuld af humor og drømmer om en huslig kæreste.

De to ældste landmænd er Anders på 42 år og Jørgen på 60 år.

Anders bor i Vestsjælland og arbejder på Kruuseminde Gods, og bor i et nedlagt landbrug. Han er et meget aktivt mennesker, der løber, tager på jagt, går til lerdueskydning og har pilotcertifikat.

Jørgen bor i Sydjylland på en gård, han selv har istandsat og er uddannet landmand og inseminør. Jørgen er god i et køkken, går op i italienske vine og elsker at rejse. Han er bonusfar til tre piger og blev enkemand i 2009.

Hvis én af landmændene lyder som noget for dig, kan du skrive til ham her.

Kunne du blive forelsket i en landmand?

TV 2 
Tags: 
Nøgleord: