Mød de nye romantikere fra 'Gift ved første blik'

Mød de nye romantikere fra 'Gift ved første blik'

image title: 
Natalia Deriabina/123rf.com

Dating-eksperimentet ’Gift ved første blik’ har premiere på tredje sæson den 7. februar på DR1. Der har været stor interesse for at deltage i programmet, og ud af 300 tilmeldte er der nu udvalgt otte singler, der er blevet matchet.

Det er et hold eksperter, der står for at matche parrene, som herefter for første gang mødes i kirken og skal sige ’ja’ til hinanden og leve sammen som ægtefolk i fem uger.

”Det har været et intenst forløb med op- og nedture for de fire ægtepar. Denne sæson byder på både sårede følelser, gode grin, tårer og spirende kærlighed. Men det bliver også fem uger, hvor vi hen ad vejen kommer helt tæt på deltagerne,” siger redaktør for ’Gift ved første blik’, Sofia Fromberg. 


De otte nye deltagere er:
- Mette fra Ringsted
- Pernille fra Aarhus
- Birgitte fra Kokkedal
- Camilla fra København
- Allan fra Sønderborg
- Christian fra Søborg
- Martin fra Kirke Hyllinge
- Nicolas fra København

LÆS OGSÅ: Finder dates til udvidende bror på Facebook

Birgitte fra Nordsjælland er 52 år og arbejder til dagligt som personlig assistent, hun valgte at melde sig til programmet efter, at hun havde været single i to år.

”Jamen jeg er sådan en eventyrlysten pige, og jeg tænkte; jamen måske kan jeg møde prinsen på den hvide hest. Og så var jeg også interesseret i at teste hele det her eksperiment - at finde ud af, om det faktisk kunne lade sig gøre. Vi blev jo også testet på alle leder og kanter, så man begyndte jo at tænke, at det burde kunne føre til noget,” fortæller hun til DR.

Birgitte føler også, at hun har lært utrolig meget af programmet.

”Jeg har lært, at man ikke skal give op. Man skal kæmpe. Hvis tingene ikke lige passer, så skal man ikke give op. Man skal bare klø på. Hvis man ikke lige synes, at en person er ens kop te, så skal man ikke bare opgive det. Det er jo netop ikke altid kærlighed ved første blik,” fortæller Birgitte.

En anden deltager der håber på at finde den store kærlighed gennem eksperimentet, er 38-årige Allan Fehrs fra Sønderborg, der til dagligt underviser i førstehjælp og havde været single i et år, inden han meldte sig til programmet.
 
”Jeg fulgte lidt med undervejs i de forrige sæsoner, og jeg syntes egentlig, at setuppet var godt. Jeg kunne godt lide, at forarbejdet var gjort for at sætte én sammen med et andet menneske. I dag er det jo så let at sige, at man ikke vil noget, hvis det ikke lige passer,” fortæller han.
 
Alligevel var det også grænseskridende for Allan at deltage i programmet.

”Det var en sindssyg følelse at stå der. Jeg havde været rundt og hilse på først hendes familie og så min egen, men derudover anede jeg ikke en skid. Det var vanvittigt,” fortæller Allan Fehrs til DR.

Det er endnu ikke afsløret, hvordan parrene er blevet matchet, det må du vente med at se til den 7. februar klokken 20.45 på DR1.
 
Skal du se ’Gift ved første blik’?

Seoghør

DR.dk

BT