MacBooks fylder mere og mere på danske studier

MacBooks fylder mere og mere på danske studier

Dette indhold er sponsoreret
Apple og MacBook har godt fat i det unge publikum – dét er et klokkeklart faktum. Tag blot og besøg et valgfrit studie og oplev, hvor mange der ejer en laptop fra Apple. Den amerikanske elektronikgigant har ganske rigtigt et kæmpe markedsføringsbudget, men hvilke andre gode grunde kan der være til, at de hitter så meget med deres bærbare computere? Svaret finder du i denne artikel.

MacBooks er dyre, men kan let finansieres

MacBook Pro såvel som MacBook Air koster som regel fra 8.000 kr. og opefter. Det er rigtig mange penge – især for studerende uden en særlig høj indkomst. Derfor kan man stille spørgsmålstegn ved, hvordan de har råd til at finansiere produkter som disse. Nogle studerende har velhavende forældre, som gerne investerer i deres børns studie. Andre vælger at handle på afbetaling. Sidstnævnte løber en halvstor risiko, da afbetaling ikke altid er en hensigtsmæssig måde at finansiere et køb på.
L’EASY er en af de virksomheder, som tilbyder forbrugere fra hele landet at købe MacBooks, herunder MacBook Air og MacBook Pro på afbetaling. Da der er tale om et kreditkøb, vil tilbuddet være henvendt til studerende over 18 år. Denne mulighed kan man derfor benytte sig af, hvis man er i gang med gymnasiet eller en videregående uddannelse af en eller anden art. Som regel vil man faktisk kunne købe disse laptops helt rente- og gebyrfrit.

Det handler i høj grad om prestige

Er der noget unge mennesker går op i, så er det status. Fælles for de fleste unge studerende er, at de går meget op i, hvad andre tænker om dem, og hvilken status de har blandt deres medstuderende m.v. Derfor bliver der ikke kun gjort tanker om, hvordan håret skal sidde, og hvordan tøjet skal kombineres. Det gælder også om at vælge den rigtige studiecomputer, den rigtige skoletaske og ikke mindst de rigtige høretelefoner. Man bliver nemlig bedømt ud fra alt dette.
MacBook’en er blevet populær blandt unge af mange forskellige grunde – ikke mindst pga. den status og prestige der følger med computeren. At eje en MacBook signalerer, at man har styr på tingene, og at man har sans for kvalitet. Dette kan mange i hvert fald nikke genkendende til. I virkeligheden har din computer dog ikke noget at gøre med, hvem du er, eller hvad du står for. Så er det på plads.

Apple forbindes med kvalitet

Apple er en virksomhed, som alle har et eller andet forhold til. Ikke alle bryder sig om deres produkter, men faktum er, at de har gigantisk succes i stort set alle de lande, de har valgt at træde ind på. Det gælder også det danske marked, som dog er et mindre marked. Danmark er langt fra det land i verden, hvor der bliver solgt flest produkter fra Apple, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at danskerne hører til blandt de mest loyale kunder. Måler man procentvis, hvor mange der ejer en MacBook, så vil man erfare, at succesen er stor.
Apple forbindes af de fleste med kvalitet, hvilket også er en af grundene til, at deres laptops fylder så meget på studier landet over. De unge forbrugere bruger en del penge på deres laptop, men bliver til gengæld også lovet et kvalitetsprodukt.
Tags: