Mand blev væk fra arbejde i 6 år - ingen opdagede det

Mand blev væk fra arbejde i 6 år - ingen opdagede det

image title: 
Foto: Igor Terekhov/123rf
Alle kender følelsen: Vækkeuret ringer klokken seks om morgenen. Du har mest af alt lyst til at blive liggende under dynen, men arbejdet kalder, så du står modvilligt op og tager af sted på arbejde.
 
Sådan har det dog ikke været for den 69-årige spanier, Joaquin Garcia. I seks år lykkedes det ham at blive væk fra sit arbejde i en vandvirksomhed i den sydspanske by Cadiz, uden at nogen lagde mærke til, at han ikke var på arbejde. Han udnyttede en misforståelse blandt sine chefer og de lokale myndigheder, som ikke havde koordineret, hvem der skulle overvåge ham. Det skriver engelske Metro.
 
Joaquin blev opdaget, da han efter 20 års ”tro” tjeneste blev indstillet til en pris. Først her gik det op for myndighederne, at han ikke havde passet sit arbejde i seks år.
 
Han er i retten blevet idømt en bøde på 27.000€, svarende til omkring 200.000 danske kroner. Joaquin benægter dog alle beskyldninger om, at han skulle være blevet væk fra sit arbejde, og hans familie har fortalt den spanske avis El Mundo, at Joaquin har været på arbejde, men i stedet for at arbejde har brugt sin dag på at læse filosofi.
 
Sætter du pris på dit arbejde, eller kan du nikke genkendende til Joaquins opførsel?
 
Metro
Tags: 
Nøgleord: