Mand går amok over skrigende barn i biografen

Mand går amok over skrigende barn i biografen

image title: 
Foto: Maxim Kazmin/123rf.com
En biografsal i Göteborg brød pludselig ud i kaos og anarki, da to fædre en stille søndag kom op at slås midt i visningen af den populære børnefilm, Kung Fu Panda 3. Hele scenariet efterladte børnene grædende og forskrækkede, skriver Göteborg-posten, der beretter som dramaet.
 
Det var til sidst i filmen Kung Fu Panda 3, at salgsmålet brød ud i biografen Bergakungen i Göteborg i Sverige. Ifølge en far, som Göteborg-posten har talt med, var grunden til mandens vrede, at et mindre barn havde skreget gennem hele forestillingen, og skulle angiveligt også have spillet høje ringesignaler på en mobiltelefon, udleveret af forældrene.
 
”Det var en familie, som havde et lille barn med sig. Barnet skreg gennem hele filmen, hvilket skabte en voksende irritation i biografsalen. Når barnet ikke holdt op med at skrige af sig selv, fik det en mobiltelefon, som barnet i stedet begyndte at afspille megahøje ringetoner på,” siger vidnet, der overværede slagsmålet til Göteborg-posten.
 
LÆS OGSÅ: Betjent gav ikke op. Finder kvinde efter 42 år

Da filmen var ved slutningen, oplevede vidnet, hvordan faren endte i en heftig diskussion med det lille barns far. De begyndte at råbe ad hinanden og pludselig begyndte de at slås i form af knytnæveslag.
 
”Der var en hel bunke af folk, som lå oven på hinanden og sloges mellem sæderne. En del forsøgte at skille parterne ad. Det var svært at se, hvad der skete,” fortsætter vidnet.
 
“Kung Fu Panda er jo en familiefilm, men det hele blev i stedet en rigtig skrækoplevelse for børnene i salen.”
 
Politiet måtte tilkaldes efter en anmeldelse om mishandling. Vagtleder, Johan Ljung, fra politiets ledelsessekretariat i Region Vest rapporterer, at politiet har afhørt flere i sagen, men har endnu ikke sigtet eller anholdt nogen for noget potentielt strafbart.
 
Har du også oplevet dårlig etikette i biografen?
 
Ekstrabladet
Se debatter