Mand i panik: Gemte liget af sin ven i skabet

Mand i panik: Gemte liget af sin ven i skabet

image title: 
Foto: Boris Bulychev/123rf.com
I frygt for, at hans familie ville tænke det værste om ham, gemte Britiske William Hall liget af sin afdøde ven i et skab.
 
Da William Hall opdagede, at vennen Stephen Worthington var død på hans sofa, gik han i panik og i stedet for at ringe til politiet, fik han en ven til at hjælpe ham med at gemme liget i et skab under trappen.
 
Kort efter ankom hans børnebørn, som ikke havde nogen idé om, hvilken tragedie, der netop var foregået på adressen. Senere blev politiet dog tilkaldt, da William Hall endelig betroede sig til sin søn. Obduktionen af vennen har senere vist, at han døde af lungebetændelse.
 
William Hall er blevet dømt en fængselsstraf på ni måneder, efter han ifølge dommeren, behandlede sin ven som et uønsket møbel.

LÆS OGSÅ: Elitestudent undgår fængsel, fordi hun er klog
 
Stephen Worthington var angiveligt påvirket af stoffer, den aften, han besøgte William Hall, som selv tidligere har haft et forhold til stoffer, og han lod ham derfor overnatte. Men næste morgen fandt han vennen død på sin sofa, hvor han efterfølgende gemte liget.
 
Ifølge Halls advokat var der ikke tale om en forbrydelse, men William Hall var gået i panik, da han ikke vidste, hvad hans familie ville tænke om ham.
 
”Det er en frygtelig, men måske forståelig hændelse, der er sket. Han havde en kriminel fortid, mens hans børns liv havde taget en anden drejning. De var ikke imponerede over den måde, han havde levet sit liv på, men siden 2016 havde han forsøgt at få styr på sit liv, og han panikkede derfor ved tanken om, at de måske ville tro, at han var faldet tilbage,” udtalte forsvareren Richard English ifølge Daily Mail.
 
Men ifølge dommeren, var dette dog ikke en god nok undskyldning for at gemme liget i tre dage, og William Hall skal altså tilbringe ni måneder i fængsel.
 
Hvad synes du om dommen?
 
DailyMail
 

 
Tags: 
Nøgleord: