Mand laver genistreg i kæmpebrandert

Mand laver genistreg i kæmpebrandert

image title: 
Foto: Pixabay
Den 19-årige Mark studerer industrielt design med grafisk design som bifag på Michigan Tech i USA og er desuden stærk i matematik. En dag drak han med nogle venner, inklusivt hans 19-årige roommate Keith Fraley. De to deler et kollegieværelse.
 
Keith Fraley tweetede søndag et billede af Marks tegninger og beregninger af flyet.
 

 
“Så min roommate kom fuld hjem i aftes og husker ikke at have designet et helt fly,” skrev han.
 
Tweetet har ført til, at Michigan Techs flydesign-afdeling har opfordret Mark til at slutte sig til dem.
 
Lørdag aften klokken 23.30 kom Mark meget fuld hjem og fandt sine lærebøger frem og forsvandt herefter igen. To minutter senere vendte han tilbage for at hente sit whiteboard.
 
LÆS OGSÅ: Mand bider næse af kone og sluger den
 
Han husker intet, men de venner han drak med, har fortalt, at han havde drukket mange glas med vodka og rom. Han begyndte at tegne flyet, mens han snøvlende fortalte om sin opfindelse. Ind i mellem faldt han i søvn op ad sit whiteboard.
 
Klokken 1.30 natten til søndag kom han hjem til Keith Fraley og faldt i søvn, og han vågnede søndag morgen, var han stadig stærkt beruset, og han begyndte at tegne sit design rent.
 
“Så faldt han i søvn i sin stol og vågnede op omkring en time senere, hvor han tvivlede på sin egen tilregnelighed på grund af det enorme stykke arbejde, der var foran ham, uden at han kunne huske, hvad der motiverede ham til at gøre det,” fortæller Keith Fraley.

Hvad er det vildeste du har gjort i en brandert?

TV2
Tags: 
Nøgleord: