Mand lejede iglo ud gennem Airbnb

Mand lejede iglo ud gennem Airbnb

image title: 
Foto: Patrick Horton/twitter.com
Den amerikanske storby New York er i øjeblikket totalt lammet af en snestorm, der har lagt et snetæppe på omkring 70 centimeter dyb sne ud over byen. Det fik den 28-årige Patrick M. Horton til at tænke kreativt.
 
Sammen med et par venner byggede han en stor iglo i sin baghave, og resultatet gjorde ham angiveligt så tilfreds, at han besluttede sig for at leje den ud gennem hjemmesiden Airbnb.
 
Til en pris på 200 dollars per nat, svarende til 1.400 danske kroner, kunne man altså få lov til at leje igloen.

LÆS OGSÅ: Skildpadde svømmede 2500 kilometer for langt
 
Dog gik der ikke længe, før udlejningshjemmesiden fjernede lejemålet, da igloen  ikke lever op til Airbnb’s udlejningsstandarder. For at få sit lejemål godkendt skal det nemlig være et sted med rindende vand, elektricitet og et tag som ikke smelter, fremgik det i en mail, som Airbnb efterfølgende sendte til Patrick Horton, som dog fik ros med på vejen for sit mesterværk.
 
Selvom lejemålet i starten mest var ment som en joke, fortæller Patrick Horton dog til det amerikanske medie ABC News, at han altså havde tænkt sig at leje igloen ud, og at han inden annoncen blev fjernet, blev kontaktet af fem personer, der var interesserede i at leje igloen.
 
Synes du, at Patrick skulle have haft lov til at leje sin iglo ud?
 
B.T.
 
 
Tags: 
Nøgleord: