Mandelgave til hele familien

Mandelgave til hele familien

Glæden ved at finde mandlen juleaften bliver bestemt ikke mindre med alderen. For der er noget helt særligt ved den sjove leg, gemmeriet og den hemmelige gave. Mens man i nogle familier vælger at købe to mandelgaver for at være sikker på, at børn såvel som unge og voksne bliver glade og tilfredse, kan I formentlig nøjes med én mandelgave til hele familien, hvis du læser med herunder.

Find den rigtige mandelgave til hele familien

Er det dig, der står for dette års mandelgave juleaften? Så vil du formentlig gerne gøre et godt indtryk og være med til at gøre julen – og særligt juleaften – bedre end året forinden. Finder du den rigtige mandelgave til hele familien, er du allerede godt på vej!

Inden du kaster dig ud i virvaret af gode gaveidéer og sjove påfund, kan det være en rigtig god idé at overveje, hvor mange og hvem der sidder med til bords og dermed kan blive den heldig vinder af mandelgaven. Er der ingen børn i familien, kan du sagtens gå efter en mandelgave med alkohol, mens brætspil og sjove gadgets er mere velegnede mandelgaver til familien med børn og voksne i alle aldre.

Har du svært ved at finde den helt rigtige mandelgave til familien? Find den her!

Mandelgaven der kan bruges i juleferien

Vil du ramme plet med din mandelgave til hele familien? Så er det smarteste at købe en mandelgave, der kan bruges i løbet af julen. På den måde er du nemlig sikker på, at børn såvel som unge og voksne vil sætte pris på din hemmelige gave.

Juledagene lægger op til timevis af gode stunder og hyggelige aktiviteter sammen med familien. Det er derfor oplagt at give et familievenligt bræt- eller kortspil i mandelgave. For hvor ofte har I egentlig tiden og mulighed for at samles om den slags?

Vælg mellem alt fra strategiske brætspil, hvor der skal tænkes eller svares på spørgsmål, til UNO og terningespil. Der findes et hav af gode bræt-, kort-, og puslespil til familier med både mindre og større børn, så din mandelgave vil med garanti falde i god jord.

Har I svært ved at holde den gode kammertone, når der først skal tælles point og spilles spil? Så kan du undgå at ødelægge den gode julestemning ved at give en sjov, smart eller anderledes gadget i mandelgave til familien. Så er der fred, god stemning, sjov og ballade for hele familien!

Mandelgaver til familier, der har en sød tand

Det er de færreste, der siger nej tak, når fadet med chokolade, slik og julegodter sættes frem på bordet.

Vil du være sikker på, at alle i familien vil elske og sætte pris på din mandelgave, er det derfor oplagt at gå på udkig efter lækre delikatesser, julegodter, slik eller chokolade.

Ved du, at der er flere i familien, der f.eks. ikke spiser vingummier, eller at børnene elsker mælkechokolade, mens de ældre i familien foretrækker mørk eller fyldt chokolade? Så kan du med fordel finde lidt af hvert og pakke det hele ind i en stor gave. Så er chancerne for succes – og chancen for, at der bliver delt med resten af familien – i top!

Giv en oplevelsesgave i mandelgave til familien

Der er ikke noget som en sjov aktivitet eller hyggelig stund, der kan samle familien. Oplevelsesgaver er derfor oplagte mandelgaver, når du er på udkig efter noget, hele familien vil sætte pris på.

Biografturen for to – eller flere – er en klassiker, du ikke kan gå galt i byen med. For hvem elsker ikke en hyggelig stund, en god film og lækkert til ganen?

Har du svært ved at finde en oplevelse, som både børn og voksne i familien vil sætte pris på? Så kan du købe et gavekort, så de selv kan bestemme, om de vil bruge dagen til lands, til vands eller i luften.
Tags: