Mange danskere køber lejlighed i Fuengirola

Mange danskere køber lejlighed i Fuengirola

Sponsoreret indhold

Der er mange danskere, der gør det. Rejser ned til det sydlige Spanien og investerer i en lejlighed. Det er der da også mange gode grunde til at gøre. I Spanien kan du nemlig få så meget, som du ikke kan få herhjemme.

Du kan vælge at købe en ferielejlighed, eller du kan gå all in og købe en lejlighed, som du kan bo permanent i. Der er i hvert fald meget vundet ved at have en lille plet i Sydspanien, som du kan kalde din.

De mange fordele ved at købe en bolig i Spanien

Der er som sagt mange gode grunde til at vælge Spanien som adresse for din bolig. Om det så er en feriebolig eller en mere permanent bolig, så får du for eksempel dette med i pakken:

  • Det milde klima
  • Den skønne kystlinje
  • Den smukke natur
  • Den dejlige mad
  • Den venlige befolkning
  • Den gode stemning
  • De gode priser

Du kommer ret langt for den danske krone i Spanien. Det betyder, at du kan opretholde en vis levestandard, selv om det føles som om, du er på ferie konstant.

Køb af ferielejlighed

Hvis du foretrækker både at blæse og have mel i munden, så kan du fint beholde din bolig i Danmark og have en feriebolig i Fuengirola. Det er en kombination, som mange sætter meget stor pris på. Det svarer jo nærmest til at have et sommerhus i en anden del af landet. Her ligger sommerhuset så bare lidt længere væk.

Det er dejligt at have en ferielejlighed, som er ens egen. Det kan godt være, at du lejer den ud i de perioder, hvor du ikke selv bruger den. Men den er stadig din. Du kan i øvrigt tjene en pæn skilling ved at leje din lejlighed ud.

Hvis du lejer ud, så kan du supplere din økonomi med lejeindtægten, og det reducerer de omkostninger, du har i forbindelse med lejligheden. Det giver rigtig god mening.

Bryder du dig ikke om at leje ud, så er der slet ingen problemer ved det. Så har du bare en lejlighed, der står og venter på, at du besøger den.

Køb af permanent bolig i Fuengirola

Der er også mange, der vælger helt at hive teltpælene op og rejse permanent til det spanske. Ud over alle de allerede nævnte fordele, så er der også et par ekstra forbundet med at købe en lejlighed i Fuengirola og flytte dertil permanent.

Hvis du køber lejlighed i Fuengirola, som fast bolig, så slipper du for at pendle imellem Danmark og Spanien. Det vil sige, at du får mere ro i dit liv ved kun at bo et sted.

Du slipper for at have to huslejer. Det er der ret meget sparet ved. Du får en større mulighed for at falde rigtigt til i Fuengirola, når du ikke bare er på ferie der, men bor der for alvor. Dermed kan du nemmere finde venner og blive en del af lokalsamfundet.

Det er selvfølgelig en større beslutning at rejse til et andet land for at bo permanent frem for at have en feriebolig der.

Netop i dette område af Spanien bor der mange skandinaver. Der findes også danske ejendomsmæglere. Det gør hele processen ved at købe og flytte noget nemmere at håndtere. Det kan også være med til at gøre den første tid i det nye land både mere tryg og mere ligetil.

Der er jo også den mulighed, at du kan starte med at have lejligheden som en feriebolig, og så kan den senere gå hen at blive din permanente bolig. Der er mange, der vælger sådan en overgangsperiode. Det kan være, at det er den helt rigtige løsning for dig.