Maria Hirse har fået nok: Nu rejser hun ud af landet

Maria Hirse har fået nok: Nu rejser hun ud af landet

image title: 
Foto: Karl-Heinz Spremberg/123rf.com
Maria Hirse har ikke haft det så nemt de sidste par uger. Først blev hun anholdt i forbindelse med en hælerisag, som stadig er under efterforskning, og efterfølgende blev hun mandag aften anholdt sammen med en veninde, efter de blev fanget på en gård og beskyldt for tyveri.

De sidste ugers eskapader har tilsyneladende gjort, at Maria Hirse nu har fået nok af Danmark, og har valgt at forlade landet. I et opslag på Facebook skriver hun ifølge BT:

”Nå men nu tager jeg til Tyskland, og da jeg har sagt, hvad jeg vil, så bliver den lukket her!”
Maria Hirse har siden lukket sin Facebookprofil, men BT har efter eget udsagn nået at tage screenshot af opslaget.

Onsdag kunne Helsingør Dagblad afsløre, hvordan den tidligere betjent og gårdejer Henrik Hattel havde haft et sammenstød med Maria Hirse og hendes veninde.

Imens Henrik Hattel var ude for at fodre sine heste opdagede han to personer ved et aflåst sadelrum i stalden. Personerne flygtede straks, men undervejs snublede Maria Hirse og Henrik Hattel fik fat i hende.

”Jeg tager fat i hendes håndled, tager førergreb, så den ene arm kommer om på ryggen. Hun råber og skriger, og jeg siger: ’Nu er du tilbageholdt, du får ikke lov til at gå. Jeg bestemmer, hvor du opholder dig fra nu af.’ Jeg trækker hende ved håndleddet tilbage til gårdspladsen, og undervejs forsøger hun at vriste sig fri,” udtaler Henrik Hattel til BT.

Henrik Hattel forlod selv Nordsjællands Politi for tre måneder siden, og valgte at tilbageholde Maria Hirse og veninden, indtil politiet dukkede op. De to kvinder blev efterfølgende taget med på stationen, hvor de blev afhørt og efterfølgende løsladt. Ifølge BT bliver sagen dog stadig efterforsket.

LÆS OGSÅ: Maria Hirse i ny nedtur: Nu anholdt for indbrud

Maria Hirse har i et andet opslag på Facebook givet sin forklaring på, hvad der skete mandag aften. Ifølge hende stoppede de to kvinder ved Henrik Hattels går pga. en ’pludselig indskydelse’, da de gik og overvejede at købe en hest, og vidste, at den tidligere betjent havde heste på gården. De besluttede sig derfor for at tage et kig på hestene, men ville ikke forstyrre, da det var sent på aftenen.

Maria Hirse beskriver, hvordan hende og veninden blev forskrækket af Henrik Hattel og derfor flygtede. Hun beskylder desuden Henrik Hattel for at have vredet hendes arm rundt, trække hende hen ad jorden, og at han har sparket hende i brystet. Anklager som Henrik Hattel afviser overfor BT.

”Jeg har aldrig sparket hende, og jeg har ikke givet hende de skader. Hun kan godt være væltet i forsøget på at komme fri. Hvis hun har et rødt mærke på håndleddet, så kan det godt være mig. Jeg har holdt fast, det erkender jeg,” siger han, og kommer med sin egen teori om, hvad de to kvinder lavede på hans ejendom.

”Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at de havde til hensigt at stjæle, sadler er letomsætlige varer. Jeg kan ikke bevise det, men det virker for mig skrupskørt at køre ned til at en gård klokken 22.45 for at se på heste. Så ring dog til os i stedet,” siger han.

Hvem tror du på i denne sag?

BT
 
Tags: 
Nøgleord: