Maria Hirse i ny nedtur: Nu anholdt for indbrud

Maria Hirse i ny nedtur: Nu anholdt for indbrud

image title: 
Foto: Hennadii Huchek/123rf.com
Det er ikke mere end et par uger siden, at Maria Hirse blev anholdt og sigtet for hæleri sammen med sin rockerkæreste, og nu er den tidligere tv-darling så igen havnet i politiets søgelys.

Sent mandag aften blev hun sammen med en anden kvinde taget på fersk gerning angiveligt i gang med at begå indbrud i et sadelrum på en gård i Plejelt i Nordsjælland. Det skriver Helsingør Dagblad.

LÆS OGSÅ: Maria Hirse og rockerkæreste anholdt for hæleri

Det var gårdens ejer, der fandt de to kvinder i det mørke rum, hvortil de på ulovlig vis havde tvunget sig adgang. De var dog ikke indstillede på at blive og sludre, da lyset blev tændt.

”Derefter prøver de at stikke af. Jeg løber efter den ene, der falder og slår sig. Jeg får fat i hende og holder hende fast, indtil politiet kommer. At man vælger at begynde at løbe, når lyset bliver tændt, kan kun skyldes, at man ikke har rent mel i posen,” siger gårdejeren til Helsingør Dagblad ifølge Metroxpress.

Han kunne genkende den tidligere tv-vært og journalist på hendes stemme.

Maria Hirse blev landskendt, da hun i en årrække i løbet af 1990’erne vendte bogstaver i det populære tv-program ’Lykkehjulet’, hvor Bengt Burg var vært.

I sagen om hæleri for et par uger siden nægter Maria Hirse sig skyldig.

Hvad tror du, der er sket med Maria Hirse, siden hun er endt ud i kriminalitet?

Helsingør Dagblad og Metroxpress
Tags: 
Nøgleord: