Maria Montell skriver offentligt brev til kronprinsen

Maria Montell skriver offentligt brev til kronprinsen

image title: 
Francis Dean/123rf.com
I ugebladet Alt for Damerne skriver Maria Montell sammen med ti andre kendte danskere et personligt brev til kronprinsen i anledning af hans 50 års-fødselsdag. Det skriver BT.
 
'Jeg er rigtig glad for at have lært dig at kende, og jeg kan kun sige, at du er et af de bedste mennesker, jeg har kendt i mit liv. Og så er du vores kommende konge! Det er jeg glad for og stolt over. Frederik, du er SÅ meget dig selv, og jeg kan se nu, at du med alderen virkelig tør være og stå ved, hvem du er. Det klæder dig at blive ældre, og det klæder dig at have en stor familie og den smukkeste hustru,' skriver hun blandt andet i brevet.

LÆS OGSÅ: Sådan har kronprinsen det med at runde 50 år 

Tilbage i 90’erne blev der spekuleret i, om Maria Montell mon blev Danmarks næste dronning, men sådan gik det ikke helt. De to mødtes i 2996, da hun var ved at slå igennem med albummet ’Svært at være gudinde’. Medieopmærksomheden var dog en anelse for voldsom for den unge sangerinde.
 
»Jeg møder Frederik, og vi bliver kærester…og det var nok to lidt for store ting på én gang. Jeg turnerede på det tidspunkt rundt i verden med mit band, og jeg havde slet ikke tid og ro til at finde ud af, hvad det hele egentlig var for noget imellem os. Men sådan blev det bare,« har Maria Montell tidligere udtalt i et interview med magasinet Liv ifølge BT.
 
Sangerinden og kronprinsen er dog fortsat venner. I dag er Montell gift med skuespiller og filminstruktør Tomas Villum Jensen, som hun også har tre børn med.
 
Hvad tænker du om at skrive et personligt brev offentligt til kronprinsen?

BT
Tags: