Mascha Vang indlagt efter ulykke i tv-program

Mascha Vang indlagt efter ulykke i tv-program

image title: 
Robert Hoetink/123rf.com
Den danske tv-personlighed Mascha Vang var i går ude for en alvorlig ulykke, inden hun skulle på optagelse. Det skriver Ekstra Bladet.

Sammen med politikerkæresten Rasmus Jarlov og datteren Hollie Nolia var de alle tre taget på optagelse til et nyt program på Kanal 5 – ’5. gear’.

Mascha Vang og kæresten skal i det nye realityprogram køre ræs sammen. Men under optagelserne, endte de i en ulykke.

Den danske blogger fik kvalme samtidig med, at hun havde nakkesmerter og ondt i hovedet. Opdagelserne blev derfor droppet og en ambulance kørte Mascha Vang på hospitalet.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Sådan scorer du Mascha Vang

”Jeg er mørbanket, men ok, ” skriver hun i en sms til Ekstra Bladet og understreger, at hun ikke har overskud til at forklare mere om situationen på nuværende tidspunkt.

På hendes blog skriver hun dog, at hun skal bruge ro for at komme sig. Hun fortæller også, at kæresten Rasmus Jarlov, der kørte bilen, har siddet ved hendes side på hospitalet, siden ulykken fandt sted.

På nuværende tidspunkt er Maschas nakke heldigvis ikke brækket, men hun har før haft piskesmæld, som er skyld i hendes migræneanfald, og hun giver derfor, på hendes blog, udtryk for, at hun frygter, det samme nu sker igen.

Hvad kender du Mascha Vang for?

EB
Tags: 
Nøgleord: