Mascha Vang: Min kæreste er uduelig

Mascha Vang: Min kæreste er uduelig

image title: 
Foto: olegdudko/123rf.com
Bag de fleste kvindelige bloggere står en mand, der ofte må agere fotograf, når kærestens liv skal dokumenteres til de mange fans. Han bliver derfor skarp i disciplinen, men det er ikke tilfældet for bloggeren og tv-personligheden Mascha Vang.
 
Hendes kæreste, folketingspolitiker for Konservative Rasmus Jarlov, kunne i hvert fald godt bruge lidt mere øvelse, fastslår Mascha Vang på sin Instagram-profil.
 
”Når ens kæreste har været tvunget til at tage bloggerbilleder, og dette er resultatet – ikke ét brugbart. Gjorde mig ellers til, alt jeg kunne,” skriver Mascha Vang til en collage af fire billeder, hvor hun poserer foran en bil.
 
I teksten er også tilføjet en del smileyer, så det lader altså til at være med et glimt i øjet, at bloggeren kritiserer sin partners fotografiske evner.
 
LÆS OGSÅ: Afsløring: Stort navn med i ’Vild med dans’
 
37-årige Mascha Vang og 40-årige Rasmus Jarlov har officielt været kærester i et år, hvor der undervejs har været flere rygter om et brud.
 
Mascha Vang har tidligere dannet par med komikeren Andreas Bo og racerkøreren Nicolas Kiesa, med hvem hun har datteren Hollie Nolia. Også her måtte Mascha Vang acceptere offentlighedens nysgerrige øjne, da hun endte i modvind efter at have købt en dyr taske til sin fireårige datter.
 
Hvad kender du bedst Mascha Vang for?
 
Tags: