Mascha Vang truet på livet efter tv-program

Mascha Vang truet på livet efter tv-program

image title: 
Foto: Mikhail Kokhanchikov/123rf.com
Tv3’s nye underholdningsprogram ’Min fede træner’ har mødt meget kritik af både seere og eksperter siden premieren onsdag aften.

Men underholdningsprogrammet begrænser sig desværre ikke kun til en shitstorm i medierne og på de sociale medier.

Programmets velkendte blogger Mascha Vang har nu afsløret, at hendes medvirken i ’Min fede træner’ har resulteret i en masse dødstrusler. Mascha Vang skriver på sin blog, hvor hårdt det har ramt hende og hendes familie. For hvordan forklarer man sin fireårige datter, hvorfor mor græder? Spørger den kendte blogger.

”Hun ved ikke, at jeg i løbet af de sidste par døgn har modtaget adskillige modbydelige og detaljerede dødstrusler. Ikke bare på mig selv, men også på hende og familien, ” skriver Mascha Vang i et blogindlæg.

LÆS OGSÅ: TV3-program under kritik: Udstiller overvægtige

Bloggeren fik følelserne i kog hos mange af programmets seere, da hun flere gerne kom med uheldige kommentarer om overvægtige, hvilket hun blankt erkender, var en fejl fra hendes side.

”Jeg kan kun erkende, at jeg bruger nogle uheldige ordvalg eller vendinger i nogle af interviewene, ” lyder det fra Mascha Vang.

’Min fede træner’ har været under hård kritik, da eksperter og seere mener, at programmet gør et dybt seriøst problem til underholdning. Ifølge Mascha Vang så er programmet heller ikke blevet til det, hun fik stillet i udsigt, da hun sagde ja til at medvirke.

”Jeg føler der er forskel på det program jeg meldte mig til, og det jeg er endt i, i dag, ” afslutter Mascha Vang på sit blogindlæg.

Hvad synes du om programmet ’Min fede træner’?

BT
Tags: 
Nøgleord: