Medarbejdere: Vi hader kunderne

Medarbejdere: Vi hader kunderne

image title: 
Foto: Francis Dean/123RF
På hjemmesiden Haderkunder.dk deler servicemedarbejdere landet over deres sjove, ubehagelige og mærkelige historier med kunder.
 
Siden har eksisteret i flere år, og der er efterhånden akkumuleret massevis af barske historier om, hvad servicearbejdere ind imellem skal stå model til.
 
Der er både historier fra folk, som sidder med kundeservice over telefonen, eller som står i fysiske butikker.
 
Nedenfor har vi udvalgt to sjove historier:
 
1. En el-tandbørste der ikke bruger el..
 
En servicemedarbejder i en forretning, der blandt andet sælger el-tandbørster, mødte en kunde, som gerne ville have en elektrisk tandbørste. Det eskalerede hurtigt til en lektion i naturlovene.
 
“Han beklagede over at vi ikke havde nogle billigere end 599,-. Jeg viser ham derfor vej til vores billigere eltandbørster. Jeg viser ham en model til 119,- hvor der skal bruges batterier til. Han svarer: "Den bruger jo ikke el". Jeg står derefter og måber og forsøger at forklare ham, at om tandbørsten bruger batterier eller om der er en ladestation til, betyder intet - de bruger begge to el. Han mener at han skal bruge en der er forbundet til en stikkontakt, hvilket jeg endenu en gang forsøger at forklare ham, at dem der bruger ladestationer også bruger batterier. Han vender sig og går sin vej mens han lige får sneget "Din Fucking..." Og jeg stod stadig og måbede…, skriver servicemedarbejderen.”
 
2. Kunder efter lukketid
En ting der frustrerer mange medarbejderne i supermarkederne er når kunderne ikke kan blive færdig med deres ærinder når butikken lukker.
 
En medarbejder fortæller en kunde, at butikken lukker, hvortil hun svarer: "Ja, JAA, jeg er kommer nu!"
 
En fakta medarbejder skriver:

“Der går dog endnu et par minutter hvor der ikke sker noget, og tilsidst må min kollega gå ned og fortælle hende i korte vendinger, at hvis hun ikke ser at komme til kassen, så vil han personligt hjælpe hende ud. Hun vælger så at betale, og bruger derefter fem minutter på at stå og pakke hver enkelt tøjdele ned i små plastikposer. AHHH!!!”.

Hvad mener du om hjemmesiden? Tror du, at du selv har været en irriterende kunde?
 
Dagens
Tags: