Medina fanget i single-mareridt

Medina fanget i single-mareridt

Sponsoreret indhold

Før i tiden kunne en af Danmarks største popstjerner Medina stort set ikke udgive et hit, før det per automatik kom ind på hitlisternes 1. plads. Men noget har ændret sig, for siden singlen ’Elsk Mig’ debuterede på en 10. plads for tre uger siden, så er den kun faldet i popularitet og ligger nu på en 20. plads.

Medina har ellers arbejdet hårdt for at promovere den nye single, og har både optrådt med den i ’Go’ morgen Danmark’ og til ’Zulu Awards’.

Det er ikke første gang, at Medina oplever modvind i forbindelse med en udgivelse. For et år siden, udgav hun den engelske plade ’We Survive’, som ikke blev en udpræget succes – nærmest tværtimod.

LÆS OGSÅ: Grand Prix-twist: Jury ændres markant

Heller ikke i privatlivet kører det på skinner for den 34-årige popsangerinde. Det er nemlig ikke mere end et par dage siden, at det blev afsløret, at hun ikke længere danner par med sin tidligere forlovede, den 27-årige model, Sebastian Baui Lund.
Ifølge Ekstra Bladet har sangerindens manager udtalt til Se og Hør: 

”Ja, det er rigtigt. Hun er blevet single. Mere har jeg ikke at sige.”

Parret blev ellers forlovet i august 2016 i Toscana, da Sebastian Baui Lund friede til Medina på et femstjernet hotel. Et par dage efter viste hun forlovelsesringen frem på den røde løber til et modeshow, og selvom ringen kan tages af, gælder det samme ikke for en tatovering. For
Medina nåede lige af få en tatovering på hånden, hvor hun havde fået skrevet Sebastians mellemnavn. Den viste hun frem til Zulu Awards mindre end tre uger inden bruddet.

Tror du, at Medina får succes igen?

Ekstra Bladet