Menneskets bedste ven

Menneskets bedste ven

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Den kærlighed man kan få igennem ”menneskets bedste ven” – (hunden) er helt ubeskrivelig stor. Det kan være svært at sætte ord på, men én ting er i hvert fald sikkert – dette væsen er svært ikke at holde af.

Der findes mange forskellige slags hunderacer, og fra familie til familie er der helt sikkert en præference for hvilken slags hund der er den ”bedste”. Dog er det alt sammen en præferencesag og betyder ikke man kan danne nogle direkte konklusioner på hvad der er godt og ikke godt på baggrund af holdninger, da de ganske simpelt er meget forskellige.
 

Den vigtigste overvejelse

Det vigtigste er egentlig blot at man har gjort sig alle overvejelserne omkring at blive hundeejer, før man vælger at anskaffe sig én.

Desværre er det ikke alle som har tænkt alle scenarierne igennem inden, hvilket kan resultere i at man enten får en hund der kan være svær at styre, eller i værste tilfælde må finde en ny ejer til hunden, fordi man ikke har overskuddet, kapacitet eller økonomi til at tage sig af den firbenede ven.

Det er synd, da hunden er lidt ligesom os mennesker – den har behov for tryghed og nærvær. Vi har brug for en base hvor vi kan fornemme at dette er ”hjem”, hvilket helt rationelt også giver god mening for hunden. Alt afhængig af race, opdragelse og alder, kan dette naturligvis variere fra race til race.
 

Tid må ikke blive din undskyldning

Tiden kan ofte være det som bliver brugt, hvis man som familie finder ud af at hund ikke var aktuelt alligevel.

Vi lever i en travl hverdag, hvor arbejdsdagen kan være lang, hobbyer mange og generelt sociale arrangementer kan dræne kalenderen for timer. Dette er bare ikke rigtig en undskyldning hvis man er hundeejer, da hunden afgjort kræver sin opmærksomhed, sine ture og luft, ligesom man som menneske har behov for helt det samme. Alt andet bliver kedeligt og trivielt.

Er man udfordret på tid, kan man med fordel overveje at gøre mange af de nødvendige hundekøb online. Det sparer familier for en masse tid, men også økonomi, da man helt automatisk køber efter behov og ikke på impuls.

Dette er også noget man erfarer hos webshoppen Totteland.dk, som er en stor hundewebshop i Danmark.

Her oplever man mange kunder som vælger at gøre deres hundeindkøb hjemmefra, for dels at spare turen til hundebutikken/ afdelingen i supermarkedet, og disse her mange impulskøb – tid er også det samme som penge, så har man mulighed for at hente lidt hist og her, er man som individ som regel interesseret i dette.
 
 
Tags: