Midt i sorgen: Død baby brændt af hospitalet

Midt i sorgen: Død baby brændt af hospitalet

image title: 
subbotina/123rf.com
Tidligt i graviditeten – allerede efter 28 uger – bragte lægerne fra Liverpool Hospital i Sydney, Australien, dårligt nyt. Krystal Rose, som det australske par havde navngivet datteren, havde en forstørret blære. Lægerne kunne ikke se en anden udvej end at abortere. Sådan skriver australske 9News.com.au.

Parret var uforstående og ønskede en forklaring på den tragiske hændelse. Derfor aftalte de med lægerne, at Krystal Rose skulle obduceres, og der skulle foretages en gen-test. Det skulle også være med til at give parret en vished om, hvad risikoen var for, at denne hændelse kunne finde sted ved fremtidige graviditeter.

LÆS OGSÅ: Mor vil give sin ufødte datters organer væk

Hverken obduktionen eller prøverne blev foretaget. Tilbage i november sidste år blev datteren i stedet udleveret til bedemanden, hvor hun blev brændt.

Det sørgende forældrepar var i chok.

”Vi stolede på, at de ville gøre deres job og finde ud af, hvad der skete med vores baby. Vi fatter ikke, hvordan det kunne ske”, fortæller Stella Pirko til Tv-kanalen.

Det eneste, parret har fået som forklaring, er en undskyldning fra hospitalet. De har forklaret sig med, at de havde fyret deres fultidsmedarbejder i lighuset, så der kunne være sket nogle misforståelser.

Parret står tilbage med ingenting, og det store bryllup må vente til bedre tider.

Hvad ville du gøre, hvis du stod i samme situation som det australske par?

​BT
Tags: 
Nøgleord: