Mie fik uventet tilbud i Telenor

Mie fik uventet tilbud i Telenor

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
Mie, som blot ønsker at oplyse sit fornavn, var for nyligt inde i en Telenor-butik for at få et godt tilbud på en mobiltelefon. En time efter hun havde forladt butikken, blev hun kontaktet af den medarbejder, der havde betjent hende, men han skrev ikke angående et mobiltelefontilbud.

”Hej Mie. Det er Rasmus fra Telenor, vi snakkede sammen for en times tid siden. Håber, det er ok, jeg skriver til dig? Du virkede bare vildt sød og sjov, og jeg tænkte, om du var frisk på at mødes? Kan godt sende et billede inden,” stod der i tekstbeskeden fra Telenor-medarbejderen, Rasmus.

Selvom den unge kvinde synes, det er et sødt tilbud, takker hun nok alligevel nej, og Rasmus får derfor ikke andet end problemer ud af sit forsøg på at invitere Mie ud. Hos Telenor har man nemlig taget en korrigerende samtale med medarbejderen:

LÆS OGSÅ: Debat: Hvordan finder man kærligheden online?

”Vi har taget en snak med ham, og givet ham en advarsel. Han har lært rigtig meget af det her. Han havde nok ikke forestillet sig, at det kunne gå sådan her,” siger pressechef for Telenor Tom Lehn-Christiansen og uddyber:

”Man må ikke bruge sin viden om kunder til at kontakte dem privat, det er klokkeklart. Kunderne kontakter os i en professionel sammenhæng, så må man ikke skrive en sms til kunden efterfølgende, uanset hvor sød, han synes, hun lød.”

Det er i øvrigt ikke første gang, at Mie er blevet inviteret ud på den måde. Da hun på et tidspunkt fik afslag på at leje et værelse, inviterede udlejeren hende ud som ”kompensation”. Også her takkede den eftertragtede pige nej til invitationen.

Hvad mener du om Rasmus’ forsøg på at invitere Mie ud? Er det på sin plads, at han har fået en reprimande af sin arbejdsplads?

Metroxpress
Tags: 
Nøgleord: