Mirakelkur: Slip af med grå hår

Mirakelkur: Slip af med grå hår

image title: 
goodluz/123rf.com
Hvis alderdommen har meldt sine første tegn, og du så småt er begyndt at blive lidt grå på toppen, så behøver du slet ikke at gå i panik.

For selvom de grå hår kan skjules ved hårfarvning og gennem diverse andre dyre kemiske løsninger, så kan det også gøres langt mere simpelt og naturligt.

Det eneste du behøver er to teske fulde kokosolie og to teske fulde friskpresset citronjuice. Du skal varme kokosolien op og herefter blande det sammen med citronjuicen i en skål. Når den varme blanding er rørt sammen, kommes det i håret, og efter en halv time kan du skylle blandingen ud af håret.

LÆS OGSÅ: Sådan får du et langt og lykkeligt liv

Hvis du bruger blandingen i håret to gange om ugen, vil du kunne se synlige resultater. For kokosolie virker som en form for balsam og gør håret stærkt og sundt, samtidig med at det styrker farven. Citron indeholder blandt andet vitaminerne B og C, der er med til at modvirke grå hår.

Grunden til grå hår skyldes en mindsket produktion af pigment, hvilket bevirker, at håret bliver gråt. Det er forskelligt fra person til person, hvornår kroppen begynder at mindske produktionen, men det er ofte genetisk betinget.

Hvad gør du for, at undgå grå hår?

MSN
Tags: 
Nøgleord: