Mistænkt for terrorangreb eftersøgt i Danmark

Mistænkt for terrorangreb eftersøgt i Danmark

image title: 
Foto: Alberto Giacomazzi/123rf.com
Østjyllands Politi har natten til torsdag deltaget i en stor aktion ved Grenaa Havn på baggrund af et tip om, at den efterlyste person fra mandagens angreb i Berlin skulle være set på havnen.

Efterforskningen har dog ikke ført til noget, oplyser politiet:

“Sagen er blevet efterforsket hele natten, og situationen her til morgen er, at der ikke er noget, der tyder på, at den mand, der er efterlyst af tysk politi, skulle befinde sig i Grenaa,” skriver politiet i en pressemeddelelse.

I løbet af de sidste 48 timer har den 24-årige tunesiske mand været efterlyst over hele Europa. Det tyske politi mistænker ham for at have kørt den lastbil, der mandag klokken 20 kørte ind i en menneskemængde på et julemarked i Berlin.

LÆS OGSÅ: Overblik: Det ved vi om angrebet i Berlin

Indtil videre har hændelsen kostet 12 menneskeliv, som forbundskansler Angela Merkel betegner som et terrorangreb.
Klokken 22:30 onsdag aften blev politiet i Aarhus kontaktet af en person, der mente at have set den eftersøgte tuneser på færgehavnen i Grenaa.

Omkring samme tidspunkt fik Østjyllands Politi endnu en henvendelse, som synes at underbygge anmeldelsen.

I løbet af nattens aktion i Grenaa deltog både almindelige patruljer og hundepatruljer, samt en helikopter.

“Færgen fra Stena Line, der klokken 01.00 skulle sejle fra Grenaa, er blevet gennemsøgt, og alle køretøjer og passagerer er blevet kontrolleret. Færgen er her til morgen sejlet mod Sverige,” oplyser politiet.

Havde du hørt om terrorangrebet i Berlin?

MX
 
Tags: 
Nøgleord: