Mistænkt for utroskab: Sandheden var endnu værre

Mistænkt for utroskab: Sandheden var endnu værre

image title: 
Bartolomiej Pietrzyk/123rf.com

47-årige Jane Gaskin havde været gift i under et år, da hun begyndte at mistænke sin et år ældre mand  David Huggins for at være utro. Da David en dag havde glemt sin mobiltelefon derhjemme, fandt Jane dog ud af, at der ikke var tale om beskeder fra en anden kvinde, men derimod børneporno. 

”Jeg rystede så meget, at jeg nær havde tabt den. Det var de mest modbydelige og forfærdelige ting jeg har set i hele mit liv”, fortæller Jane til Daily Mail.

Jane havde været single i nogle år, efter at hendes mand døde af en lungesygdom, og da hun for første gang startede med at date igen, var det David, hun lærte at kende.  

Det hele startede på nettet, hvor parret gennem fælles venner begyndte at chatte sammen, og kort tid efter flyttede David ind hos Jane.

LÆS OGSÅ: 3 tegn: Er din partner utro til julefrokosten.

Hun var meget betaget af ham og fortæller til Daily Mail:
”Vi kendte så mange af de samme personer og steder, og han kom så godt ud af det med min familie. Jeg følte mig så heldig, over at have mødt ham og over at have fået en anden chance for at opleve kærlighed”.

Under et halvt år senere friede han til Jane, og året efter blev parret gift. Herefter begyndte det at gå ned ad bakke i forholdet. David fik mindre lyst til sex, og begyndte at skjule sin mobil.

Derudover lagde Jane mærke til, at han var begyndt at skrive med en gammel veninde, men han insisterede på at der ikke var noget i det.

Jane blev mere og mere mistænksom, og det var den dag, hvor han havde glemt sin mobiltelefon, og den startede med at bippe, at hun ikke kunne styre sin nysgerrighed længere og fandt frem til sandheden.

Jane politianmeldte straks David, flyttede ind hos en veninde og søgte om skilsmisse. 

“Jeg ville ønske, at han havde været mig utro med en anden kvinde, fordi sandheden var langt værre”, siger Jane til Daily Mail.
 
Har du nogensinde mistænkt din partner ægtefælle for utroskab?
 
Daily Mail


Tags: