Mobbeoffer kræver 10 millioner af kommune

Mobbeoffer kræver 10 millioner af kommune

Sponsoreret indhold

Chikane, latterliggørelse, udelukkelse og fotografering i smug. Sådan lød hverdagen i skolen for den nu 26-årige Line Sommer Hoels, som blev udsat for fysisk og psykisk mobning af flere elever igennem sin skoletid.

Det har endt med at få alvorlige konsekvenser for Line Sommer Hoel, der i dag lider af anoreksi, depression og har fået konstateret posttraumatisk stress.

Det fik hende til at sagsøge Malvik Kommune i 2015, hvor hun vandt sagen. Kommunen tilbød en erstatning på 1,6 millioner norske kroner, svarende til 1,3 millioner danske kroner.

LÆS OGSÅ: Længere ventetid for patienter med kræft

Det var dog ikke nok, fortæller kvindens advokat Christian Lundin, og man endte med at afvise beløbet.
De har nu anmodet kommunen om at give Line Sommer Hoels en samlet erstatning på 10 millioner norske kroner (otte millioner danske kroner, red.).

”På vegne af Sommer Hoel mener vi, at dette er den rette erstatningssum. Det er ikke sandsynligt, at hun får et indtægtsgivende job, og det går jeg ud fra, at kommunen er enig i,” siger advokaten til den norske avis Dagbladet.

Christian Lundin håber ikke, at kommunen tvinger dem til at gå rettens vej, da den i så fald skal bestemme erstatningens størrelse.
Ifølge Malvik Kommunes advokat, har man rådet kommunen til ikke at opfylde Line Sommer Hoels krav. Han fortæller dog, at man er villig til at forhandle.

Hvilken erstatning mener du, ville være passende?

BT